Prodej vily, Unhošť, Lipová, 620 m2

Lipová, Unhošť

50 000 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 238 285 Kč /za měsíc

(k jednání)

Prémioví partneři v Unhošti

Úklidové služby

Informace k domu

Prodej dvou nemovitostí - samostatně stojící dvoupodlažní prvorepublikové rodinné vily (470m2) z roku 1903, po kompletní rekonstrukci z roku 2010 a prodej menšího rodinného domku pro hosty, další členové rodiny (220m2) stojící na unikátním rovinatém pozemku (3997m2) obklopená krásnou parkovou zahradou se vzrostlou zelení navozující dokonalý pocit soukromí a intimity v klidné rezidenční čtvrti v Unhošti, na rozhraní Křivoklátské vrchoviny s Pražskou plošinou zhruba 21 km západně od centra hlavního města Prahy a vzhledem k dobré dopravní dostupnosti do Prahy a poloze na okraji Křivoklátských lesů, je velmi atraktivní lokalitou pro klidné rodinné bydlení.

Dispozice vily 7kk zahrnuje dvě podlaží a sklep - první vstupní podlaží zahrnuje prostornou kuchyň, obývací pokoj, pracovnu a velkou společenskou místnost s okny do zahrady. Dále je zde toaleta pro hosty, koupelna, technická místnost a zádveří domu. Druhé podlaží - 4 ložnice, dvě koupelny a velká terasa. Dům je podsklepený.

V rámci rekonstrukce proběhla výměna oken - eurookna s izolačními dvojskly, plynový kotel, podlahové vytápění. Nová fasáda. K domu patří samostatná garáž, 2 parkovací stání na pozemku.

Menší dvoupodlažní dům 3kk (cca200m2) má dvě podlaží. Ve vstupním podlaží společenská zóna doma s otevřeným krbem a posezením pro více osob, kompletně vybavená kuchyňská linka s barem. Toaleta pro hosty. Ve 2.podlaží dvě ložnice, koupelna s vanou, toaleta.
Vila je připojená na kanalizaci, městský vodovod, plyn a elektrickou energii.

K příjemné atmosféře na parkové zahradě přispívají vysoké vzrostlé stromy, jezírko s okrasnou fontánkou a další solitérní dřeviny, chodníčky mezi záhony s okrasnou zelení.

Dům je umístěn v klidné uličce v rezidenční čtvrti, lokalita s okolní krásnou přírodou. Okolím Unhoště prochází cyklotrasy i turistické stezky. V těsné blízkosti fungují potraviny, pošta, restaurace, kavárna, 3 supermarkety, mateřská a základní škola, dětské hřiště, čerpací i dobíjecí stanice atd. Výborné dopravní spojení s Prahou. Integrovaná autobusová doprava zajišťuje pravidelnými spoji dopravu do Prahy na Zličín. Obyvatelé Unhoště mohou využívat autobusovou linku 319 ze/do zastávky Pavlov, kde je zajištěn přestup na vlak do/z Prahy. Autobusem se lze dostat do 25 minut na pražský Zličín a automobilem do 15 minut (metro B). Za 10 minut se lze pak dostat na letiště Václava Havla.

Energetická náročnost budovy: G (nebyla sdělena vlastníkem nemovitosti) ID nemovitosti HMA1721-0001.

Parametry domu

Cena
50 000 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
k jednání
Aktualizováno
8. 12. 2023
Adresa
Lipová, Unhošť
ID
HMA1721-0001
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
620 m2
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Samostatný
Plocha budovy
289 m2
Podlahová plocha
620 m2
Plocha nemovitosti
3997 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Topení
Lokální plynové
Garáž
Terasa
Bezbarierový přístup
Parkování

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 52 lidí

Prodejce

FARAON reality

FARAON reality

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje vil v Unhošti?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu