Prodej bytu 2+kk, Špindlerův Mlýn, 50 m2 (ID: 3309656)

Špindlerův Mlýn

9 990 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 47 609 Kč /za měsíc

(Cena k jednání, včetně provize, včetně právního servisu, cena k jednání)

Prémioví partneři v Špindlerově Mlýně

Informace k bytu

Ve výhradním zastoupení bych Vám ráda nabídla horský byt o podlahové ploše 49,36 m2 v apartmánovém domě Michael v 1.nadzemním podlaží ve Špindlerově Mlýně.

Hledáte atraktivní, klidné horské prostředí s krásnými výhledy na Medvědín, Sv. Petr a další hřbety Krkonoš, ale zároveň chcete být blízko hlavních sjezdovek a pár kroků od obchodů, restaurací, denní i noční zábavy? Potom místo, kde se nachází dům Michael je jak stvořený právě pro Vás!

Dispozice bytu: Z prostorné chodby vcházíte do koupelny s WC a kuchyně s obývacím prostorem, ze kterého procházíte do ložnice.
Byt je prodáván s vybavením, pokud o něj budete mít zájem.

Pro vlastníky apartmánů jsou k dispozici společné prostory domu určené pro sportovní a zábavní aktivity (fitness a pingpongové stoly), pro vyznavače klidu, lenošení a regenerace nechybí SPA se saunou, vířivkou a bazénem s lehátky. V domě se nachází oblíbená restaurace The Pub s nejlepším tankovým Pilsner Urquell, kam se dostanete suchou nohou společnými prostory domu.

Součástí kupní ceny je soukromé garážové stání v objektu.

Horské městečko Špindlerův Mlýn je vyhledávaným turistickým centrem a významným střediskem zimních sportů nejen v Krkonoších, ale také v celé České republice. V zimě si zde přijdou na své milovníci sjezdového a běžeckého lyžování, snowboardingu, skialpinisté i výletníci na sněžnicích. Od jara do podzimu je čas na turistické vycházky, nenáročné naučné stezky, až po horské túry, či cyklovýlety krkonošskou přírodou.

V případě zájmu mne neváhejte kontaktovat, ráda Vám sdělím více informací a byt předvedu. Prohlídky jsou možné i o víkendech.

Parametry bytu

Cena
9 990 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Cena k jednání, včetně provize, včetně právního servisu, cena k jednání
Aktualizováno
22. 3. 2024
Adresa
Špindlerův Mlýn
ID
56767
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
50 m2
Patro
1. z 4
Vybaveno
Ano
Lokalita objektu
Centrum obce
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
50 m2
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná
Elektřina
230V
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Ústřední plynové
Voda
Dálkový vodovod
Garáž
Převod do OV

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 5 lidí

Prodejce

Lenka Erlebachová

Lenka Erlebachová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 2+kk v Špindlerově Mlýně?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu