Prodej rodinného domu, Hořepník, Za Radnicí, 120 m2 (ID: 3312131)

Za Radnicí, Hořepník

3 899 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 18 581 Kč /za měsíc

(včetně provize a právního servisu)

Prémioví partneři v Hořepníku

Informace k domu

Nabízím Vám rodinný dům s dispozicí 4+1 o velikosti 120 m2. Dům je dvoupodlažní a skládá se ze 2 ložnic, obývacího pokoje, pokoje pro hosty, kuchyně, 2 koupelen, kdy v patře je společná s toaletou, předsíně, samostatné toalety v prvním podlaží a spíže, navíc je ve druhém podlaží otevřená část patra, kde si užijete setkání s přáteli, nebo ji můžete vybavit kuchyňkou díky přívodu vody a odpadu.
Z balkonu po celé šíři domu si užijete výhled na hezky udržovanou zahradu s okrasnými rostlinami a několika ovocnými stromy. Je zde i sklep o velikosti 18 m2.

Na dům navazuje posezení s výhledem na zahradu a volnou plochu, kterou si užijete podle svých představ. Na sklonku dne se tu budete určitě rádi vyhřívat při západu slunce.

Na pozemku se nachází ještě jedna budova. V ní najdete dílnu vhodnou pro všechny, kteří potřebují prostor pro své hobby, ale třeba i pro soukromé podnikání, a dvě samostatné garáže pro pohodlné parkování Vašich vozidel. Nad dílnou a garážemi máte po celé ploše stavby půdní prostor k dalšímu využití.

Od nejbližších sousedů je pozemek oddělen udržovaným vzrostlým živým plotem.
Dům je v současnosti využíván k rekreaci. Plechová část střechy je nově udělaná před 8 lety. Obecní vodovod a kanalizace jsou samozřejmostí, zároveň je zde studna na zalévání. Elektrický bojler, kotel na pevná paliva a krbová kamna zajišťují dodávku teplé vody a účinné vytápění.

V obci je základní a mateřská škola, obchody s potravinami a smíšeným zbožím a s potřebami pro dům a zahradu. Na náměstí má svou ordinaci praktická lékařka. Sportovní nadšenci si na své přijdou na fotbalovém, nohejbalovém či víceúčelovém hřišti anebo v tělocvičně. V letních měsících si užijete tradiční rockové koncerty na přírodním parketu za obcí. Veškerou občanskou vybavenost naleznete v nedalekém Pacově nebo v Pelhřimově.

Obec je obklopena nádhernou krajinou, které dominuje nedaleký vrch Bělá, malebný ráz dodávají meandry říčky Trnavy. Zdejší příroda poskytuje nekonečné možnosti pro odpočinek, turistiku, cyklistiku, houbaření a jiné rekreační aktivity.

Pro více informací stačí jen zavolat nebo napsat.

Těším se na vás.

Parametry domu

Cena
3 899 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně provize a právního servisu
Aktualizováno
29. 3. 2024
Adresa
Za Radnicí, Hořepník
ID
OCHOR26
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
120 m2
Vybaveno
Ano
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Řadový
Lokalita objektu
Okraj obce
Plocha budovy
112 m2
Plocha nemovitosti
1063 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
230V, 400V
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Lokální tuhá paliva, Ústřední tuhá paliva
Komunikace
Asfaltová
Doprava
Silnice, Autobus
Voda
Dálkový vodovod, Studna
Balkon
Garáž
Sklep
Převod do OV

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo Apres reality

Apres reality

28. října 400, 584 01, Ledeč nad Sázavou, Ledeč nad Sázavou

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 28 lidí

Prodejce

Ondřej Chaloupek

Ondřej Chaloupek

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Hořepníku?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu