Prodej rodinného domu, Lipnice nad Sázavou, 212 m2 (ID: 3312160)

Lipnice nad Sázavou

4 999 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 23 824 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Lipnici nad Sázavou

Informace k domu

Exkluzivně Vám nabízíme za zajímavých podmínek ke koupi krásný dům v žádané lokalitě v města Lipnice nad Sázavou. Dům, který Vás uvnitř překvapí svou prostorností, má nyní dispozici 3+kk + koupelnu a samostatné WC. Určitě si napište například o půdorys nebo další detaily z projektu, pro lepší představu se podívejte na fotografie, které jsou dostupné. Dále jsou pro inspiraci v inzerátu i vizualizace pro zařízení interiéru.

Dům stojí na pozemku, který má velikost, 890m² pro dostatečné soukromí, zároveň pro realizaci garážového stání (garáže), bazénu s tím, že Vám stále zbyde spousta místa k vlastní realizaci. Nemovitost je v rozestavěné fázi (hrubá stavba, střecha) dokončení je možné dle vašich představ.

V Lipnici žijí obyvatelé všech generací, je zde historicky bohatý kulturní život (dominuje samozřejmě hrad, popřípadě Muzeum Jaroslava Haška). Spojení na Světlou nad Sázavou (8km), jak automobilem tak autobusy. Lipnice nad Sázavou je historické město, kde je veškerá občanská vybavenost - školky, školy, lékaři, obchod, restaurace, možnost kulturního i sportovního vyžití... Velmi dobrá dopravní dostupnost D1 exit 90, Havlíčkův Brod 12km, Humpolec 12km.

Takže pokud máte rádi nádherný výhled, hledáte dům, který si budete moci vybavit podle svých představ, to vše v těsné blízkosti D1 a zároveň v klidu Vysočiny, může být právě nabízená nemovitost tou pravou pro Vás. Těším se na Vaše zavolání a společnou prohlídku!

Parametry domu

Cena
4 999 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
15. 1. 2024
Adresa
Lipnice nad Sázavou
ID
MV1111101
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
212 m2
Vybaveno
Ne
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha budovy
150 m2
Plocha nemovitosti
890 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Odpad
Septik, Jímka
Převod do OV

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo Apres reality

Apres reality

28. října 400, 584 01, Ledeč nad Sázavou, Ledeč nad Sázavou

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 63 lidí

Prodejce

Jaroslav Vacek

Jaroslav Vacek

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Lipnici nad Sázavou?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu