Prodej zemědělské usedlosti, Hradešice - Černíč, 70 m2

Černíč

3 200 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 15 250 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Hradešicích

Podlahy

Stěhovací služby

Střechy

Informace k domu

Nabízíme k prodeji bývalou zemědělskou usedlost, která se nachází přímo na návsi v malebné vesničce Černíč, která je částí obce Hradešice ležící na trase Horažďovice - Klatovy. Tato nemovitost nabízí jedinečnou šanci pro ty, kteří touží po spojení s historií a klidném venkovském životním stylu.

Jedná se o komplex tří budov umístěných na pozemku o výměře 2849 m. Rodinný dům je momentálně neobývaný ve stavu před rekonstrukcí a tvořený je velkou světnicí a 3 místnostmi, navazuje na něj bývalá maštal - konírna. Dále jsou zde bývalé chlévy a původní stodola, která byla přistavěna a předělána na bydlení. Vznikl zde byt 2+1 s kuchyní, 2 pokoji, předsíní, technickou místností, koupelnou a samostatnou toaletou.

Nemovitost je napojena na kanalizaci, vodovod a má také vlastní studnu s užitkovou vodou. Vytápění obytné části je řešeno kotlem na tuhá paliva a elektrokotlem, ohřev vody bojlerem.

Bývalé hospodářské budovy nabízejí nevyčerpatelný potenciál pro využití od obnovení jejich původních účelu, přes sklady, dílnu až po využití pro nejrůznější koníčky. Je zde také dostatek prostoru pro spojení vašeho bydlení s podnikáním nebo pro vícegenerační bydlení.

Pokud máte zájem o tuto bývalou zemědělskou usedlost v Černíči, neváhejte nás kontaktovat a rádi vám poskytneme další informace a domluvíme prohlídku nemovitosti. Tato nemovitost je skvělou investicí do vaší budoucnosti, ať už plánujete trvalé bydlení nebo chcete vytvořit útulné venkovské sídlo. Chcete-li nákup nemovitosti realizovat prostřednictvím úvěru, nabízíme Vám možnost vypracování nezávislého návrhu financování na míru dle Vašich požadavků a možností. Swiss Life Select klientům poskytuje poradenské služby na nejvyšší úrovni v oblasti finančního plánování, investování, správy majetku, finančního zajištění na stáří, pojištění či financování bydlení.

Parametry domu

Cena
3 200 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
5. 3. 2024
Adresa
Černíč
ID
21532
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Před rekonstrukcí
Plocha užitná
530 m2
Vybaveno
Ne
Typ objektu
Přízemní
Druh objektu
V bloku
Lokalita objektu
Centrum obce
Plocha budovy
530 m2
Podlahová plocha
70 m2
Plocha nemovitosti
2849 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
230V
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Ústřední tuhá paliva, Ústřední elektrické
Voda
Místní zdroj, Dálkový vodovod
Sklep
Bezbarierový přístup
Parkování

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 57 lidí

Prodejce

Petra Kadlecová Rodrigues

Petra Kadlecová Rodrigues

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje zemědělských usedlostí v Hradešicích?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu