Prodej rodinného domu, Příšovice, 162 m2

Příšovice

9 799 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 46 699 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Příšovicích

Rekonstrukce

Úklidové služby

Informace k domu

Dumrealit.cz Vám zprostředkuje prodej rodinného domu v obci Příšovice u Turnova, zastavěná plocha činí úctyhodných 162 m² kde celková plocha pozemku čítá 735 m² kterou lze rozšířit přikoupením dalšího pozemku o výměře 800 m² za velmi výhodnou cenu.

Nemovitost je po kompletní rekonstrukci včetně veškerých rozvodů, plastových oken, finální fasády která je zateplena 16 cm polystyrenem a byla dokončena na podzim roku 2022.

Dům je napojený na veškeré inženýrské sítě jako veřejný vodovod, veřejná kanalizace a plyn.

Nové ústřední topení s možností dvou variant vytápění, plynový kotel (nebo) výkonná krbová kamna s výměníkem.
Ohřev TUV je řešen solárním panelem v kombinaci s okruhem topení a dva bojlery o celkovém objemu 500 l.

V přízemí se nachází šatna, koupelna, 2 dětské pokoje, kuchyň s jídelnou a obývacím pokojem se vstupem na terasu situovanou na jihozápad s bazénem 6 x 3 x 1,5m s možností ohřevu vody tepelným čerpadlem.

V prvním patře se nachází další dětský pokoj se schody vedoucími do zrekonstruovaného půdního prostoru určeného ke spaní nebo uskladnění věcí.
Z druhé strany chodby je ložnice s balkónem a vstupem do další malé místnosti, která je připravena k dodělání do finální podoby a je jen na nových majitelích k čemu bude sloužit. Může tam být druhá koupelna, pracovna, šatna nebo třeba technická místnost. V ložnici jsou také výklopné skládací schody do půdního prostoru určeného k uskladnění sezónních věcí.

K domu náleží garáž pro 2 osobní auta, dále pak stání až pro 4 auta kolem domu. Dům je možné prodat kompletně vybavený tak jak je vidět na fotkách. (vybavení je již započítané v ceně)

Nemovitost se nacházející ve velice žádané lokalitě, v tiché a klidné okrajové části obce. Jedná se o slepou ulici kde je provoz takřka minimální a tím je zaručen dostatek soukromí a klidu při relaxaci na zahradě či u bazénu.

Za domem je přístup na louku navazující na krásnou vycházkovou cestu podél Jizery a dvou Písečáků které jsou v docházkové vzdálenosti cca 150 m vzdušnou čarou. Obec je strategicky umístěná vzhledem k dostupnosti do Turnova (5 min.) Mladé Boleslavi, Liberce, Jablonce (15 min.), Prahy (40 min.) Je zde mnoho pracovních příležitostí.

V obci je kompletní občanská vybavenost, zdravotní středisko, lékárna, MŠ, ZŠ, restaurace, několik obchodů s potravinami, autobus, vlak, kulturní akce pořádané obcí, atd.

Veškeré další informace k nemovitosti Vám velmi rád sdělím telefonicky či osobně při prohlídce. Neváhejte mě kontaktovat. Budu se těšit na viděnou při prohlídkách. Ev. číslo: 644675.

Parametry domu

Cena
9 799 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
26. 4. 2024
Adresa
Příšovice
ID
645289
Stavba
Dřevěná
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
162 m2
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Okraj obce
Plocha budovy
162 m2
Podlahová plocha
162 m2
Plocha nemovitosti
735 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Topení
Lokální plynové
Garáž
Lodžie
Terasa
Parkování
Bazén

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 74 lidí

Prodejce

Pavel Kosina

Pavel Kosina

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Příšovicích?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu