Prodej rodinného domu, Uhelná, 100 m2

Uhelná

1 829 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 8 716 Kč /za měsíc

(ZLEVNĚNO!!!)

Prémioví partneři v Uhelné

Informace k domu

Jesenická realitní v zastoupení majitele, nabízí k prodeji rodinný dům v obci Uhelná v okrese Jeseník. Dům se nachází ve spodní, klidné části obce a celková jeho plocha je 100 m2. Dům se rozděluje na přízemí a podkrovní část.

V přízemí je dispozice 2+1 dva pokoje + kuchyň. V podkroví se nachází další dva pokoje. Do podkroví vedou krásné zachovalé schody ze dřeva. Podkroví nabízí i další dispoziční možnosti k vytvoření kuchyně, koupelny a wc pro vaše útulné bydlení. Vytápění domu je zajištěno el. přímotopem a hlavně dvěma kachlovými kamny. Střešní krovy domu jsou v perfektním stavu a určitě poslouží dalších několik desetiletí.

Celková plocha pozemku je 738 m2. Na pozemku se nachází technická budova , která může sloužit jako dílna pro domácí kutili. Dále dům disponuje s krásnou, slunnou a velkou zahradou, na které byl v minulosti ovocný sad. U domu je i studna a pozemek je oplocen proti vniknutí.

Dům je před kompletní rekonstrukcí ale i z mého pohledu je ve velmi dobrém zachovalém stavu. Se stavem domu jsme seznámení a nebráníme se jednání o ceně. Je ale důležité, aby jste se přijeli na dům podívat a udělali si svůj vlastní posudek, pokud vás táhle nemovitost zaujal. Budu se na vás moc těšit.

Parametry domu

Cena
1 829 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
ZLEVNĚNO!!!
Aktualizováno
12. 2. 2024
Adresa
Uhelná
ID
00078-106
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Před rekonstrukcí
Plocha užitná
90 m2
Typ objektu
Přízemní
Druh objektu
Samostatný
Plocha budovy
100 m2
Podlahová plocha
100 m2
Plocha nemovitosti
738 m2
Plocha zahrady
600 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Odpad
Septik
Topení
Lokální tuhá paliva, Lokální elektrické
Komunikace
Asfaltová
Doprava
Silnice, Autobus
Voda
Dálkový vodovod, Studna
Sklep
Bezbarierový přístup
Parkování

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 80 lidí

Prodejce

Kamil Filgas

Kamil Filgas

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Uhelné?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu