Prodej bytu 5+kk, Červená Voda - Mlýnický Dvůr, 132 m2

Červená Voda, Mlýnický Dvůr

9 930 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 47 323 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Červené Vodě

Informace k bytu

Nabízíme k prodeji novostavbu rodinného domu o dispozici 5+kk a podlahové ploše 132 m2, nacházející se v blízkosti Skiresortu Buková hora v Orlických horách.
Nemovitost je vystavěna na krásném a klidném místě obce Mlýnický Dvůr, pouhých 1000 m od sjezdovky Skipark Červená Voda, který je součástí Skiresortu Buková hora v Orlických horách.
Jedná se o precizně postavěný dům z kvalitních materiálů, kdy již na první pohled poznáte kvalitu řemeslné práce.
Dispozice domu je graficky znázorněna formou 3D půdorysu v prezentaci.
Dům je nabízen bez vybavení a zájemcům pro lepší představivost v prezentaci uvádíme formou virtuálního homestagingu, jak by mohl vypadat obývací pokoj s kuchyní a jedna ložnice.
Dům je možno vytápět jak krbem s rozvody teplého vzduchu do každé místnosti, tak i formou teplovodního podlahového vytápění napojeného na elektrokotel. Veřejný vodovod a kanalizace, elektřina 220/380 V.
Prostorný dům nabízí využití jak pro bydlení, rekreaci početné rodiny, tak i zhodnocení investice formou pronájmu.
Toto velkolepé místo přinese úžasné relaxační a sportovní vyžití v zimě i v létě – Sky Bridge 721 a stezka v oblacích Dolní Morava, vodní nádrž Pastviny v Orlických horách, přírodní park Králický sněžník, hory Praděd a Šerák, rozhledna Suchý Vrch a mnoho dalšího.
Veškeré bližší informace ohledně domu a použitých materiálů při výstavbě, rádi sdělíme při individuální prohlídce nemovitosti, kde budete mít možnost reálně navnímat atmosféru tohoto domu a jeho dispoziční uspořádání.

Parametry bytu

Cena
9 930 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
14. 9. 2023
Adresa
Červená Voda, Mlýnický Dvůr
ID
N2732
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
132 m2
Patro
1.
Vybaveno
Ne
Typ objektu
Přízemní
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
132 m2
Plocha zahrady
1035 m2
Třída energetické náročnosti
C - Úsporná
Elektřina
230V, 400V
Topení
Podlahové
Doprava
Vlak, Silnice, Autobus
Voda
Dálkový vodovod
Výtah
Parkování

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 13 lidí

Prodejce

Petr Špirka

Petr Špirka

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 5+kk v Červené Vodě?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu