Prodej chalupy, Kamenický Šenov, Kostelní vrch, 400 m2

Kostelní vrch, Kamenický Šenov

2 600 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 12 391 Kč /za měsíc

(Nehradí se daň z nabytí.)

Prémioví partneři v Kamenickém Šenově

Rekonstrukce

Úklidové služby

Informace k domu

Nabízíme Vám k prodeji rekreační chalupu se zahradou, v osobním vlastnictví. Rodinný dům stojí v klidné, okrajové části města Kamenický Šenov, v okrese Česká Lípa.

Dům je napojený na vodovodní řad, vytápění domu zajišťují kamna na dřevo (pravidelné revize), ohřev vody zajišťuje elektrický boiler, v kuchyni je průtokový ohřívač vody, stavebně se jedná o roubenku + kámen, podlahy jsou dřevěné, na střeše je břidlice a z části eternit. Dům je částečně podsklepen.

Zastavěná plocha domu je 245m2 a disponuje 2 bytovými jednotkami:
Bytová jednotka, která se nachází v přízemí domu, je dispozičně řešena jako 2 + 1 - obývací pokoj s kuchyní + ložnice, suchá toaleta.
Byt v patře domu je dispozičně řešen jako 4kk - kuchyň je propojena s obývacím pokojem + 3 pokoje, koupelna je oddělena od toalety.

Velmi dobrá občanská vybavenost - základní a mateřská škola, několik obchodů s potravinami, restaurace, lékárna, praktický lékař, zubní a rehabilitační ordinace, kulturní dům - kde se pořádá spousta akcí jak pro dospělé, tak pro děti, městská knihovna, koupaliště, fotbalové hřiště, sportovní hala, skatepark.

Podrobnější informace u makléře.

Ve městě Kamenický Šenov se nachází sklářské muzeum a odborná sklářská škola, barokní kostel Narození svatého Jana Křtitele, národní proslulou přírodní památku Panská skála - čedičové varhany najdete v nedaleké Práchni.

Parametry domu

Cena
2 600 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Nehradí se daň z nabytí.
Aktualizováno
15. 4. 2024
Adresa
Kostelní vrch, Kamenický Šenov
ID
10374
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
400 m2
Vybaveno
Ano
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha budovy
245 m2
Podlahová plocha
400 m2
Plocha nemovitosti
1388 m2
Elektřina
230V
Doprava
Autobus
Voda
Dálkový vodovod
Sklep
Bezbarierový přístup

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 81 lidí

Prodejce

Jindřiška Wildumetzová

Jindřiška Wildumetzová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje chalup v Kamenickém Šenově?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu