Prodej bytu 1+kk, České Budějovice, M. Horákové, 46 m2 (ID: 3318679)

M. Horákové, České Budějovice

4 016 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 19 139 Kč /za měsíc

(Byt s možnou budoucí úpravou dispozice na 2+kk!)

Prémioví partneři v Českých Budějovicích

Informace k bytu

BYTY 4 DVORY – NOVÝ ZAČÁTEK VAŠEHO PŘÍBĚHU v sousedství Vrbenských rybníků. Představujeme projekt rezidenčního bydlení v Českých Budějovicích BYTY 4 DVORY. Moderní architektura, promyšlené dispozice a rozmanitá nabídka bytových jednotek. Pokud hledáte rodinné bydlení, investiční nebo startovací byt bude pro vás adresa BYTY 4 DVORY tím pravým místem.

Projekt nabízí celkem 211 bytů ve dvou bytových domech. Hlavním objektem je dům A, který je rozdělen na pět sekcí a v šesti podlažích najdete 196 bytů dispozic 1+kk – 4+kk. Menším domem je objekt B a jeho součástí je 15 bytových jednotek velikosti 2+kk – 3+kk. Když mluvíme o moderním bydlení je samozřejmostí, že ke každému bytu náleží balkon nebo terasa. Působivé je propojení teras s venkovním prostorem u bytů ve 2. a 6. podlaží bytového domu A. Zaměřte se na zdánlivě ustupujícímu navržení jednotlivých sekcí, které vytváří unikátní prostory. Parkování a sklepní kóje ke každému bytu se nachází v suterénu bytových domů.

Nabízený byt v této inzerci je dispozice 1 + kk o výměře 46,32 m2 a jeho příslušenstvím je balkon 7,78 m2. Byt č. 1.2.8 se nachází ve 2. NP šestipodlažního bytového domu s výtahem BYTY 4 DVORY, sekce 1. Předpokládaný termín dokončení stavby je prosinec 2025. Dispoziční řešení bytu: ze vstupní chodby (5,01 m2) je přístupná koupelna (6,32 m2). Vstupní chodba umožňuje umístnění vestavěných skříní. Z chodby je dále přístupný obytný prostor (32,89 m2), jehož součástí je kuchyňský kout a prakticky řešeným spacím kout, který lze v budoucnu oddělit a vytvořit samostatnou ložnici. Z obytného prostoru, který je prosvětlen velkou okenní sestavou, ale i z případné budoucí ložnice je přímý vstup na balkon (7,88 m2). Celý byt je orientován na jihozápad. Standardní vybavení bytu: kvalitní zařizovací předměty koupelny (sprchový kout, umyvadlo, toaleta, přípojka pro pračku), obklady, dlažby, vnitřní dveře a podlahové krytiny.

Stavební a technické řešení nízkoenergetického bytového domu zaručuje úsporou nákladů na vytápění oproti běžnému bytu, což snižuje měsíční náklady zejména do budoucna. K bytu lze dokoupit sklepní kóji, vnitřní nebo venkovní parkovací stání.

Lokalita pro výstavbu projektu BYTY 4 DVORY se rozkládá západní straně Českých Budějovic v těsném sousedství přírodní rezervace Vrbenské rybníky. V bezprostřední blízkosti se nachází volnočasový park 4 Dvory, supermarket Kaufland a veškerá další občanská vybavenost. Lokalita je velmi dobře dostupná městskou hromadnou dopravou i automobilem. Zastávky MHD se nachází v blízkosti bytových domů. Občanská vybavenost v docházkové vzdálenosti: základní škola E. Destinové, O. Nedbala, mateřská škola E. Destinové, Větrná, lékaři, pošta, restaurace, multikino. Dopravní dostupnost: MHD linky č. 5, 8, autem 5 minut z centra.

Parametry bytu

Cena
4 016 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Byt s možnou budoucí úpravou dispozice na 2+kk!
Aktualizováno
8. 3. 2024
Adresa
M. Horákové, České Budějovice
ID
N04045
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Ve výstavbě
Plocha užitná
54 m2
Patro
2. z 6
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
46 m2
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná
Ukazatel energetické náročnosti
78.8 kWh/m2 za rok
Elektřina
230V
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Ústřední dálkové
Telekomunikace
Internet
Doprava
MHD
Voda
Dálkový vodovod
Balkon

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 49 lidí

Prodejce

Aleš Facon

Aleš Facon

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 1+kk v Českých Budějovicích?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu