Prodej bytu 1+kk, Jablonec nad Jizerou - Bratrouchov, 37 m2 (ID: 3318820)

Jablonec nad Jizerou, Bratrouchov

5 600 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 26 688 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Jablonci nad Jizerou

Rekonstrukce

Úklidové služby

Informace k bytu

Hledáte výjimečný horský apartmán pro vlastní odpočinek a zároveň jako zdroj pasivního příjmu? Jeden takový pro vás mám v prémiovém projektu z roku 2021. Je v klidné západní části Krkonošského národního parku v obci Bratrouchov (651 m n.m.) a přesto na dosah lyžařských středisek Rokytnice nad Jizerou nebo Harrachov.

Popis apartmánu
Apartmán o dispozici 1+kk má 36,9 m2 a je v 2. patře. Má příjemnou velkorysou terasu (11 m2) orientovanou na jihozápad a je kompletně zařízený kvalitním nábytkem včetně spotřebičů. Můžete ho tak začít obratem využívat.
Vy i vaši hosté oceníte také vlastní parkovací stání. Kola, lyže a další věci můžete uložit do samostatného sklepa (4,4 m2).
Budete mít také přístup do všech společných prostor areálu. Ty zahrnují wellness část s finskou a parní saunou. Dále je vám k dispozici venkovní fitness, dětské hřiště a prádelna, kde jsou pračky a sušičky. Pro předávání klíčů od bytů je dům vybavený key boxem.
Z vybavení bytu není součástí prodeje: křeslo, lampa, lůžkoviny a nádobí. Je možné se s majitelem dohodnout na prodeji tohoto vybavení.

Provoz apartmánu

Provoz apartmánu máte bez starostí, protože krátkodobé pronájmy zajišťuje etablovaná správní firma. V této spolupráci můžete pokračovat nebo smlouvu ukončit. Apartmán se aktuálně pronajímá průměrně za 1 700 Kč na den.

Ohřev vody zajišťuje bojler v koupelně a vytápění apartmánu 2 přímotopy. Obojí je na elektřinu a ovládá se dálkově přes mobilní aplikaci.
Měsíční zálohy na služby bytového domu a příspěvek do fondu oprav jsou aktuálně ve výši 5 207 Kč (z toho fond oprav 923 Kč). Dále se hradí přes SVJ záloha na internet (297 Kč) a elektřinu v bytě (1 265 Kč). V případě využívání wellness (finská sauna, parní komora a krytá terasa) se platí poplatek 450 Kč měsíčně.

Aktuální výše provozních nákladů odpovídá omezené dostupnosti a výběru kvalitních dodavatelů v dané horské lokalitě.

Lokalita
A kde jsou nejbližší skiareály? Za 20 minut jste v Harrachově a za 15 minut v Rokytnici nad Jizerou, kde najdete jednu z nejdelších sjezdovek v České republice.
Přímo v Bratrouchově se můžete napojit do upravované běžkařské stopy.
V létě si tu zase užijete nespočet cyklostezek nebo vysokohorskou turistiku. Objevte místa jako Dvoračky, Rezek, Rovinka, Horní Mísečky nebo Zlaté návrší.

Financování
Tuto nemovitost můžete financovat hypotečním úvěrem. S tím vám rádi pomůžeme.

Parametry bytu

Cena
5 600 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
31. 1. 2024
Adresa
Jablonec nad Jizerou, Bratrouchov
ID
13601
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
37 m2
Patro
3. z 4
Vybaveno
Ano
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
37 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Lokální elektrické
Komunikace
Asfaltová
Telekomunikace
Internet, Kabelová televize, Kabelové rozvody
Doprava
Silnice
Voda
Dálkový vodovod
Sklep
Terasa
Výtah
Bezbarierový přístup
Parkování

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 23 lidí

Prodejce

Ing. David Přikryl

Ing. David Přikryl

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 1+kk v Jablonci nad Jizerou?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu