Prodej pozemku pro bydlení, Horní Moštěnice, 9054 m2 (ID: 3320763)

Horní Moštěnice

5 200 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 24 782 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Horní Moštěnici

Informace k pozemku

BO! reality Vám nabízí k prodeji atraktivní pozemek s obrovským potenciálem pro investory. Tento pozemek pro bydlení se nachází v části obce Horní Moštěnice. S celkovou plochou 9 054m² nabízí tato nemovitost dostatek prostoru pro realizaci vašich investičních plánů.

Jedním z hlavních lákadel této nemovitosti je její výhodná poloha. S dostupností vlaku, dálnice a silnice je zajištěno snadné spojení s okolními městy a regiony. To přináší výhodu nejen pro investory, ale také pro budoucí nájemníky, kteří ocení pohodlný a rychlý přístup k dopravní síti.

Dalším faktorem, který osloví investory, je bohatá občanská vybavenost v okolí. V blízkosti se nachází škola, školka, zdravotnická zařízení a pošta, obchody, restaurace. To přináší pohodlí a komfort pro budoucí nájemníky, kteří budou mít veškeré potřebné služby a zařízení v dosahu.

Pokud jste investorem hledajícím lukrativní investici s vysokým potenciálem a dobrou dostupností, tato nemovitost v Horní Moštěnici je pro vás tou správnou volbou.

V případě zájmu o prohlídku nás neváhejte kontaktovat.

Parametry pozemku

Cena
5 200 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
25. 4. 2024
Adresa
Horní Moštěnice
ID
3592
Lokalita objektu
Okraj obce
Plocha nemovitosti
9054 m2
Doprava
Vlak, Dálnice, Silnice, Autobus
Převod do OV

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 2 lidí

Prodejce

Marie Scheuchová

Marie Scheuchová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje pozemků pro bydlení v Horní Moštěnici?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ pozemku? Podívejte se na jiné kategorie pozemků.


Vybrané články z našeho blogu