Prodej chalupy, Srní, 85 m2

Srní

13 500 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 64 337 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Srní

Podlahy

Stěhovací služby

Střechy

Informace k domu

Exkluzivně vám nabízíme na prodej šumavský zděný dům/chalupu (3+1; užitná pl. cca 85 m2) s garáží, velkou dřevěnou kolnou/skladem a krásnou rozlehlou zahradou 5.984 m2. Podsklepený udržovaný dům po částečné rekonstrukci, stojí na okraji původní osady „Mechov“ ležící na okraji známé horské obce Srní v centru NP Šumavy, jenž je centrem a výchozím bodem v této exkluzivní lokaci, kde se již téměř neprodává! Nutno vidět skvělý stav domu, který lze ihned užívat a velikost pozemku zaručující žádaný klid a soukromí daného místa bez přímých sousedů.
Rekonstrukce v r. 2012: ústřední topení vč. rozvodů v mědi, kotle Atmos a kombinovaného el. boileru; kompletní hydroizolace vč. odvodňovacích trubek; plastová okna s parapety...
Popis: suterén: částečně podsklepeno: 2x sklep; přízemí – obytná část: vstupní zastřešená veranda, hala (vstup do sklepa a na půdu), kuchyň (kuch. linka s el. troubou se sklo-ker. deskou, digestoří) s jídelnou a původní kachlovou pecí, ložnice, obývací pokoj (trámový strop), ložnice, chodbička (umyvadlo), sam. WC, průchozí koupelna (vana, vývody na pračku) s oknem do technické části: kotelna (kotel a boiler), sklad paliva se vstupem na půdu a na zahradu, velká garáž s dílnou; prostorná vysoká půda vhodná k vestavbě.
Pozemek celkem: 6.080 m2;
Zastavěná plocha a nádvoří: 96 m2;
Zahrada: 5.984 m2; Úžasná, slunná, mírně svažitá, udržovaná rozlehlá zahrada s vysokými stromy a orientací na jiho-západ.
Vytápění a TUV: ÚT – kotel Atmos na T.P. a komb. el. boiler; lokální – kachlová pec na dřevo
Voda a odpad: obecní řad;
El.: 230/400 V;
Klasická šumavská obyvatelná chalupa s velkým potenciálem (lze přestavět na dům s ubytováním) s nádhernou zahradou s pěkným rozhledem na okolní vrcholy a lesy. Obec Srní - 850 m.n.m. ležící na náhorní plošině v samotném srdci NP Šumava s výbornou vybaveností (obchod, hospoda, kostel, pošta, penziony, hotely Srní**** s bazénem a sportovní halou, restaurace, cyklostezky a běžecké tratě, skvělé BUS spojení do Prahy...).

Parametry domu

Cena
13 500 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
12. 4. 2024
Adresa
Srní
ID
S2383
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
85 m2
Vybaveno
Částečně
Typ objektu
Přízemní
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Okraj obce
Plocha budovy
96 m2
Plocha nemovitosti
6080 m2
Plocha zahrady
5984 m2
Elektřina
230V
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Lokální tuhá paliva, Ústřední tuhá paliva
Komunikace
Asfaltová
Telekomunikace
Internet
Doprava
Silnice, Autobus
Voda
Dálkový vodovod
Garáž
Sklep
Převod do OV

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo Jakš - reality s.r.o.

Jakš - reality s.r.o.

náměstí Svobody 50, Sušice

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 28 lidí

Prodejce

Jiří Zuda

Jiří Zuda

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje chalup v Srní?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu