Prodej rodinného domu, Pravonín - Karhule, 190 m2

Pravonín, Karhule

3 990 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 19 015 Kč /za měsíc

(včetně provize a právního servisu)

Prémioví partneři v Pravoníně

Úklidové služby

Informace k domu

Hledáte vhodné bydlení pro svou rodinu, kde budete mít dostatek prostoru a nic vás nebude rušit? Mám pro vás nabídku, kterou nemůžete přehlédnout!

Nabízím rodinný dům 6+1 s užitnou plochou 190 m2, který má dokonce možnost rozšíření o další místnost. Dům se nachází na pozemku o rozloze 744 m2 a mám pro vás ještě jednu výhodu - na pozemku stojí další stavba, která byla původně využívána pro hospodářské účely, ale nyní ji můžete přizpůsobit svým potřebám, ať už jako garáž nebo sklad.

Tento dům má tři podlaží, z nichž jedno je podzemní. V prvním nadzemním podlaží najdete 3 obytné místnosti, kuchyni, koupelnu, WC a 2 spíže. A co víc, po schodech nahoru máte v mezipatře vstup na terasu, odkud můžete relaxovat s výhledem do zahrady. Druhé nadzemní podlaží nabízí další tři obytné místnosti, aktuálně je jedna místnost vedle obytných využívána jako sklad, ale lze ji snadno přeměnit na obytný prostor.

Sklep tohoto domu je ideálním místem pro zajištění pohodlí. Zde se nachází kotel na tuhá paliva, který lze přepnout i na elektrické vytápění. Skladování topných paliv je hned vedle kotelny, takže ho máte vždy při ruce. Voda je zde z vrtu a odpady jsou řešeny septikem.

Dům se nachází v obci Karhule, která spadá pod správu Pravonína. Veškerou občanskou vybavenost, jako jsou obchody, školy, školky a zdravotnická zařízení najdete ve Vlašimi, která je vzdálená jen 11 minut jízdy autem. Navíc můžete využít krásy Blaníkovské přírody pro výlety a rekreaci. Dostupnost do Prahy je pohodlná, na okraji Prahy jste za 49 minut. Můžete mít klidný život ve venkovském prostředí s blízkostí města.

Tento rodinný dům nabízí veškerý komfort pro spokojený a klidný rodinný život. Přijďte se na toto místo podívat, ať si uděláte obrázek sami. Prohlídku zajistíme kdykoliv po domluvě.

Parametry domu

Cena
3 990 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně provize a právního servisu
Aktualizováno
26. 4. 2024
Adresa
Pravonín, Karhule
ID
OCKARH09
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
190 m2
Vybaveno
Částečně
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha budovy
131 m2
Plocha nemovitosti
744 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
230V
Odpad
Septik
Komunikace
Asfaltová
Doprava
Silnice, Autobus
Voda
Studna
Garáž
Sklep
Terasa
Převod do OV

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo Apres reality

Apres reality

28. října 400, 584 01, Ledeč nad Sázavou, Ledeč nad Sázavou

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 8 lidí

Prodejce

Ondřej Chaloupek

Ondřej Chaloupek

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Pravoníně?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu