Pronájem kanceláře, Znojmo, Kotkova, 198 m2

Kotkova, Znojmo

29 040 Kč /za měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU
Prémioví partneři v Znojmu

Informace k nemovitosti

Představujeme vám nabídku pronájmu - kanceláře s klimatizací v 1. patře moderní budovy, která je jako stvořená pro vaši prosperující firmu či obchod! Umístěné v oploceném areálu pro vaši bezpečnost a klid, tyto kanceláře jsou dokonalou kombinací funkčnosti a komfortu.


Tyto prostorné kanceláře nabízejí celkovou plochu více než 198 čtverečních metrů, rozdělenou do sedmi místností různých velikostí (18,8m2, 41,7m2, 20,7m2, 20,4m2, 31,5m2, 22,2m2, 13,7m2), které si můžete přizpůsobit podle potřeb vašeho podnikání.


Ale to není vše! V blízkosti centra města máte k dispozici vyhrazená parkovací místa pro vaše zaměstnance a klienty. A pokud potřebujete více prostoru? Máme pro vás dobrou zprávu - je možné dohodnout si pronájem dalších volných ploch, skladovacích prostor, parkovacích míst, kancelářských kontejnerů a pod.


Toto je příležitost, kterou si nemůžete nechat ujít. Získejte pro svoje podnikání ideální základnu, která podpoří výkonnost a produktivitu vašeho týmu.


Nenechte si ujít tuto unikátní příležitost! Kontaktujte nás ještě dnes a zažijte, jak se vaše podnikání dostává na novou úroveň.


Vaše spokojenost je naší prioritou. Těšíme se na spolupráci s vámi!

Parametry nemovitosti

Cena
29 040 Kč /za měsíc
Aktualizováno
20. 3. 2024
Adresa
Kotkova, Znojmo
ID
5272Z043
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
198 m2
Typ objektu
Patrový
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Parkování

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 52 lidí

Prodejce

Patrik Kiš

Patrik Kiš

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu kanceláří v Znojmu?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ nemovitosti? Podívejte se na jiné kategorie komerčních.


Vybrané články z našeho blogu