Prodej pozemku pro bydlení, Lom, Palackého, 2632 m2

Palackého, Lom

1 368 Kč /za metr čtvereční HYPOTÉKA od 7 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Lomu

Okna a dveře

Rekonstrukce

Zámečnické práce

Informace k pozemku

Je nám potěšením oznámit, že máme k dispozici stavební parcelu, kterou nabízíme k prodeji. Tento pozemek je umístěn v malebném městě Lom u Mostu, které je známo svou klidnou a poklidnou atmosférou. Parcela má rozlohu 2632 metrů čtverečních, což poskytuje dostatek prostoru pro výstavbu rodinného domu, tak i dalších doplňkových budov.

Pozemek, který nabízíme, je napojen na veřejnou elektrickou síť a zásobování pitnou vodou. Jedná se o zásadní výhody, které usnadní jakýkoli budoucí stavební proces. Je důležité poznamenat, že pozemek bez kanalizační síťe, což je nezbytné vzít v úvahu při plánování výstavby.

S prodejem tohoto pozemku je také poskytnuta kompletní projektová dokumentace. Tato dokumentace zahrnuje plány pro stavbu domu a garáže, což značně usnadní a urychlí proces výstavby.

Na začátku pozemku jsou také připravené základy pro umístění mobilheimu. Stačí jen přivést a usadit mobilheim na předem připravené místo, a budete mít okamžitě k dispozici pohodlné bydlení.

Lokalita, ve které se pozemek nachází, je velmi klidná. Toho si nepochybně cení lidé, kteří hledají místo pro život daleko od ruchu města. Je to ideální místo pro ty, kteří hledají klid a ticho, ale zároveň chtějí mít snadný přístup k veškeré infrastruktuře.

Tato nabídka představuje výjimečnou příležitost pro ty, kteří chtějí postavit svůj vysněný dům. Nabízí kombinaci ideální lokality, kvalitní infrastruktury a předem připravené projektové dokumentace.

Parametry pozemku

Cena
1 368 Kč /za metr čtvereční Spočítat hypotéku
Aktualizováno
28. 3. 2024
Adresa
Palackého, Lom
ID
MR11988
Plocha nemovitosti
2632 m2
Elektřina
400V
Voda
Dálkový vodovod
Bezbarierový přístup

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 4 lidí

Prodejce

Oldřich Humpolec

Oldřich Humpolec

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje pozemků pro bydlení v Lomu (okr. Most)?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ pozemku? Podívejte se na jiné kategorie pozemků.


Vybrané články z našeho blogu