Prodej ubytování, Jáchymov, Na Svornosti, 714 m2

Na Svornosti, Jáchymov

13 250 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 63 146 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Jáchymově

Informace k nemovitosti

Prodej rekreačního zařízení s vlastním pozemkem, parkováním, garáží a samostatně stojící dřevěnou chatou v okrajové části lázeňského městečka Jáchymov. Objekt byl do loňského roku využíván k podnikové rekreaci. Poslední velká rekonstrukce rozvodů proběhla v 60tých letech minulého století. Po r. 2000 byla vyměněna okna. Průběžná údržba je zajištěna. Hlavní - z větší části podsklepená budova - má dvě nadzemní podlaží a obytné podkroví. Vytápěna je ústředním topením napojeným na dva plynové kotle umístěné v suterénní kotelně. Voda je obecní, odpady jsou svedeny do kanalizace. V deseti různě velkých pokojích lze ubytovat až 36 hostů. V přízemí je vstupní hala, kuchyně se zázemím, velká jídelna, salonek, kancelář, recepce a hala se schodištěm do dalších pokojů. Z těch orientovaných na jihozápadní stranu je nádherný výhled do údolí. Na obou vyšších podlažích jsou společné koupelny a toalety.
Ubytovací kapacita byla navýšena o devět lůžek ve třech pokojích v nedaleké chatě postavené na pozemku nad hlavní budovou. Chata Je vybavena kuchyňkou, malou koupelnou s toaletou, umyvadlem a průtokovým ohřívačem. Vytápění je zajištěno elektrickými přímotopy.
Parkování je možné u hlavní budovy, kde je několik parkovacích míst a garáž. K nabídce patří i část pozemku s bývalým - dnes již nefunkčním bazénem. Pozemek je oplocený, dobře přístupný z obecní cesty. Nabízené nemovitosti jsou v ochranném pásmu přírod. léčivého zdroje. V okolí je čerpána voda do vyhlášených radonových lázní a také zpřístupněné historické štoly.
Místo vhodné k celoroční rekreaci - možnost turistiky, cyklistiky, lyžování nebo léčebných ozdravných pobytů.
Cena je uvedena včetně smluvního a realitního servisu. Bližší informace nebo termín možné prohlídky zjistíte u makléřky.

Parametry nemovitosti

Cena
13 250 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
8. 1. 2024
Adresa
Na Svornosti, Jáchymov
ID
21613
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
714 m2
Vybaveno
Ano
Typ objektu
Patrový
Plocha nemovitosti
714 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
230V, 400V
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Ústřední plynové
Komunikace
Asfaltová
Telekomunikace
Telefon, Ostatní
Doprava
Silnice, Autobus
Voda
Dálkový vodovod
Garáž
Bezbarierový přístup
Parkování

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 16 lidí

Prodejce

Jana Šnajdrová

Jana Šnajdrová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje ubytování v Jáchymově?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ nemovitosti? Podívejte se na jiné kategorie komerčních.


Vybrané články z našeho blogu