Prodej výrobních prostor, Orlová - Poruba, Slezská, 2000 m2

Slezská, Orlová, Poruba

Cena na vyžádání /za nemovitost Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(K jednání v četně kompletního servisu a provize RK)

Prémioví partneři v Orlové

Informace k nemovitosti

Hledáte zavedenou truhlářskou dílnu s kompletním vybavením a bydlením nebo sídlem firmy??? Nabízím jedinečnou nabídku ve výborné místě ,kde lze svoje podnikání propagovat přím na svém pozemku. Součástí prodeje je rovněž Rodinný dům o dispozici 3+1 je po kompletní rekonstrukci (nové izolované podlahy v celém dome, instalovaná dřevěná okna, prostory zaizolované vatou 20 cm, obložené stěny dřevěnými palubkami, vestavěné skříně na míru, nové masivní dveře, kotel Viadrus eco 3 na dřevo i koks, akumulační nádrž na 750 l a nové rozvody topení). Dům je napojen na kanalizaci, veřejný vodovod a má i svou studnu. Na střeše je šindel a krovy jsou nové. V kuchyni nová linka se spotřebiči a rovněž nová dřevem obložená koupelna.
Na pozemku je dále hospodářská budova ,kde je mimo jiné i kulečníkový stůl ,jsou zde nové podlahy, wc, elektřina , voda, radiátory na topení a stěny jsou izolované vatou a obloženy dřevem.
Součástí prodeje je i vybavená profesionální truhlářská dílna, kde je elektroinstalace 220,380V a součástí prodeje jsou i stroje (spodní fréza, srovnávačka s protahem, soustruh 1000 mm, formátovací pila, dlabačka)
Dále je zde altán s přívodem elektřiny, kde je i solární sprcha, zásuvky, osvětlení ,svody napojené na kanalizaci a dlažba na podlaze.
Bonusem nemovitosti je i rekreační chatka, kde je přivedena elektřina s vodou a s měřícími hodinami,. Kuchyňská linka, a wc napojené na kanalizaci.
Vše na pozemku je opravdu ve vynikajícím stavu! Vzhledem k tomu, že se nemovitost nachází vedle rušnější komunikace je to i ideální místo pro podnikání. V blízkosti se rovněž nachází oddělení policie a tak můžeme zaručit i velmi bezpečné místo. V dosahu je zároveň kompletní občanská vybavenost pro život rodiny s dětmi. Energetický štítek zatím není vypracován, proto je zařazen v G, pak se určitě změní. Nabídněte cenu !!

Parametry nemovitosti

Cena
Cena na vyžádání Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
K jednání v četně kompletního servisu a provize RK
Aktualizováno
7. 1. 2024
Adresa
Slezská, Orlová, Poruba
ID
20097
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
2000 m2
Vybaveno
Ano
Typ objektu
Přízemní
Plocha budovy
346 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Převod do OV
Parkování

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 2 lidí

Prodejce

Martin Zelina

Martin Zelina

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje výrobních prostor v Orlové?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ nemovitosti? Podívejte se na jiné kategorie komerčních.


Vybrané články z našeho blogu