Prodej bytu 2+kk, Vrchlabí - Hořejší Vrchlabí, Horská, 38 m2 (ID: 3331263)

Horská, Hořejší Vrchlabí

Rezervováno
3 398 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 16 194 Kč /za měsíc

(Včetně právního servisu, včetně provize, včetně právního servisu)

Prémioví partneři v Vrchlabí

Informace k bytu

Exkluzivně Vám nabízíme byt 2+kk s lodžií (5 m2), nacházející se v klidné lokalitě Hořejšího Vrchlabí.

Tento byt o rozloze 38 m2, je situován ve 4. NP panelového domu s výtahem a je po velice zdařilé a nákladné rekonstrukci. Při rekonstrukci došlo k výměně veškerých rozvodů elektřiny, vody i odpadů. Příčky v bytě byly změněny tak, aby dispozice bytu lépe vyhovovala novým majitelům pro jejich každodenní užívání. Kuchyň včetně spotřebičů byla vyrobena na míru a je nadstandardní, stejně jako je vyroben nábytek ve vstupní chodbě.

Po vstupu do bytu se ocitnete v chodbě s vestavným nábytkem, který Vám zajistí dostatečný prostor pro uložení oblečení. Z této chodby se dostanete do koupelny se sprchovým koutem a WC a dále do pokoje lodžií a s kuchyňským koutem. Na tento pokoj navazuje samostatná ložnice. K bytu dále patří samostatná komora na patře bytu, kterou využijete pro uskladnění sportovního vybavení.

Jednou z hlavních výhod této nemovitosti je její výborná dostupnost do centra města a zároveň do lyžařských areálů. Byt je tak vhodný k rekreaci i k trvalému bydlení. Autobusová zastávka je přímo pod okny bytu a lehce se tak dostanete nejen do centra města. Mezi další výhody určitě parkování před domem na městském pozemku a blízká příroda.

Parametry bytu

Stav
Rezervováno
Cena
3 398 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Včetně právního servisu, včetně provize, včetně právního servisu
Aktualizováno
28. 3. 2024
Adresa
Horská, Hořejší Vrchlabí
ID
67616
Stavba
Panelová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
38 m2
Patro
4. z 8
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
38 m2
Třída energetické náročnosti
C - Úsporná
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Ústřední dálkové
Komunikace
Asfaltová
Doprava
Silnice
Lodžie
Výtah
Převod do OV

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 8 lidí

Prodejce

Ing. Lukáš Gašpar

Ing. Lukáš Gašpar

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 2+kk v Vrchlabí?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu