Prodej ubytování, Dolní Žandov - Horní Žandov, Horní Žandov, 386 m2

3 990 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 19 015 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Dolním Žandově

Informace k nemovitosti

Nabízím k prodeji penzion s restaurací v obci Horní Žandov na Chebsku. Objekt je tvořen z restaurace, penzionu a
rekonstruovaného provozního bytu o dispozici 2+KK.
Restaurace se salonkem se nachází v přízemí a má kapacitu cca 30 míst. V prvním patře v podkoroví jsou umístěny 4 pokoje s vlastní koupelnou. Ubytování je možné pro devět osob. Penzion je v tuto chvíli příležitostně využíván. Část domu, kde se nachází byt a kuchyně je podsklepena. Celý objekt je vytápěn automatickým kotlem na tuhá paliva, v restauraci a salonku jsou i krbová kamna.
Byt 2+kk je umístěn v přízemí domu a má samostatný vchod. Zahrada je z části okrasná, nachází se zde chatka se zavedenou vodou a elektřinou, dále pak altán a část pozemku , kde je plechová garáž, místo pro skladování a čističku odpadních vod.
K objektu náleží parkovací místa. Objekt je možné provozovat ihned.
V obci Dolní Žandov se nachází školka, škola, obchody a lékaři. Penzion je vzdálen od Mariánských Lázní 15 km, Chebu 20 km, Lázně Kynžvart cca 7 km.
Nemovitost je vhodná k jinému drobnému podnikání či výrobě. Další možností je přestavba penzionu na více bytových jednotek.
Více informací u realitního makléře. Koupi nemovitosti lze realizovat pomocí hypotečního úvěru, který Vám pomůžeme zprostředkovat.

Parametry nemovitosti

Cena
3 990 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
17. 1. 2024
Adresa
ID
MB14/2023
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
386 m2
Vybaveno
Částečně
Typ objektu
Patrový
Plocha nemovitosti
386 m2
Topení
Lokální tuhá paliva, Ústřední tuhá paliva
Doprava
Silnice, Autobus
Garáž
Bezbarierový přístup

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 5 lidí

Prodejce

Martina Bubnová

Martina Bubnová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje ubytování v Dolním Žandově?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ nemovitosti? Podívejte se na jiné kategorie komerčních.


Vybrané články z našeho blogu