Prodej skladu, Hladov, 4500 m2 (ID: 3336173)

Hladov

Cena na vyžádání /za nemovitost Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(Cena na dotaz)

Prémioví partneři v Hladově

Informace k nemovitosti

REALDOMUS ve výhradním zastoupení vlastníka zprostředkuje prodej výrobního a skladového areálu v katastru obce Hladov, okres Jihlava.

Stěžejním objektem je budova hlavní výrobní haly kolaudované v roce 2015. Jedná se konstrukčně o montovaný železobetonový skelet se dvěma částmi. Výrobní část haly obdélníkové tvaru má půdorys o rozměrech 39 x 98 m. Tato část haly je kryta sedlovou střechou s výškou vrcholu 8,4 m. Administrativní část haly o půdorysném rozměru cca 11 x 72 m je kryta pultovou střechou. Celková užitná plocha haly je 4.551 m2. Ve výrobní části haly se nachází hlavní výrobní a skladové prostory. V administrativní části haly jsou kancelářské prostory, sociální zázemí, šatny, úklidové prostory, jídelna s přípravnou jídla, vzorkovna (showroom).
Celková užitná plocha haly je 4.551 m2

Dále na hlavní výrobní halu navazuje soustava výrobních a skladových objektů, které jsou vzájemně funkčně propojené k zajištění výrobního procesu původní truhlářské výroby.

Solitérně jsou pak v areálu umístěny další objekty. Mimo dalších menších objektů se jedná o plechovou montovanou skladovací halu s podlahou z betonové mazaniny o užitné ploše 1.893 m2 a dvoupodlažní administrativní budovu s užitnou plochou 458 m2, která je však s ohledem na její dlouhodobé nevyužívání ve špatném technické stavu.

Mimo areál, avšak v dochozí vzdálenosti se nachází bytový dům. Dům má jedno nadzemní podlaží a obytné podkroví. Dispozičně je objekt rozdělen na 6 bytů o velikosti 1+1až 3+ KK. Celková podlahová plochy bytů činí 328 m2.

Pozemky tvoří jednotný prostorově uzavřený oploceny areál v celkové výměře 99.597 m2.
Užitná plocha budov má výměru celkem 11.136 m2. Z části funkčně propojené objekty sloužily jako výrobní a skladovací haly k truhlářské výrobě čalouněného nábytku.
Volné plochy v areálu jsou tvořeny zejména neprovozními pozemky.
3.709 m2 plochy areálu pak tvoří stavební pozemky.

Areál je napojen na elektrickou energii. Voda je získávána z vlastní vrtané studny. Odpadní vody jsou svedeny do vnitroareálové ČOV. Vytápění budova je bylo řešeno vlastní kotelnou na tuhá paliva, když ke spalování bylo využíváno zejména dřevěného odpadu z truhlářské výroby.

V areálu jsou vybudovány dva rybníky. Na volném prostranství jsou rozmístěny desítky betonových podstavců pro upevnění trackerů solárních panelů FVE.

Dopravní dostupnost areálu je zajištěna mezinárodní silnicí č. 38 ve směru Jihlava – Znojmo. Areál je vzdálen cca 30 kom od dálnice D1 (exit 112).

Pro podrobnější informace a prohlídku areálu kontaktujte makléře.

Parametry nemovitosti

Cena
Cena na vyžádání Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Cena na dotaz
Aktualizováno
7. 3. 2024
Adresa
Hladov
ID
1459
Stavba
Montovaná
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
4500 m2
Typ objektu
Přízemní
Plocha budovy
15000 m2
Podlahová plocha
4500 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Odpad
Septik, Jímka
Převod do OV
Parkování

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo REALDOMUS s.r.o.

REALDOMUS s.r.o.

Radniční 133/1, České Budějovice

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 3 lidí

Prodejce

Mgr. Richard Rolfes

Mgr. Richard Rolfes

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje skladů v Hladově?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ nemovitosti? Podívejte se na jiné kategorie komerčních.


Vybrané články z našeho blogu