Prodej chalupy, Pec pod Sněžkou - Velká Úpa, 207 m2

Pec pod Sněžkou, Velká Úpa

Cena na vyžádání /za nemovitost Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(včetně provize a právního servisu spojeného s převodem nemovitosti)

Prémioví partneři v Peci pod Sněžkou

Informace k domu

Hledáte něco opravdu výjimečného?

Ve výhradním zastoupení společností RE/MAX Future, Vám tímto nabízíme ke koupi rodinnou chalupu s atraktivním pozemkem o celkové výměře 8 434 m², nacházejícím se v srdci Krkonoš - k. ú. Velká Úpa I.

Dvoupodlažní objekt o užitné ploše 207 m² přinese novým majitelům jedinečný klid a soukromí. Současná dispozice 6+kk nabízí v 1. podlaží obývací pokoj s kuchyní a jídelnou, ložnici, koupelnu s toaletou, technickou místnost a prostornou lyžárnu. V 2. podlaží, do kterého se dostanete po dřevěném schodišti, se poté nachází další 4 samostatné pokoje. Před chalupou je vybudováno kamenné zápraží s lavičkou, ze které se můžete kochat pohledem na krkonošskou přírodu.

Prodáváno plně vybavené s kompletním nábytkem, který je na fotografiích, chalupu lze tudíž obratem obývat či pronajímat.

Stavba prošla v roce 2015 kompletní rekonstrukcí – oprava roubení, nová dřevěná okna, dveře, krytina střechy, podlahy, koupelna, kuchyň, kompletní půdní vestavba, nové rozvody vody, topení, odpadů, elektroinstalace, … Vytápění je zajištěno skrze teplovodní výměník napojený na kachlová kamna s rozvodem ústředního topení. Jako druhý zdroj tepla je poté možné využít elektrokotel. Pitná voda je do domu přivedena z pramene nad nemovitostí. Odpady svedeny do separační jímky s trativodem.

Nemovitost se nachází na svažitém pozemku o celkové výměře 8 434 m². Tento nadstandardní pozemek nabízí dostatek prostoru a soukromí. V zimních měsících můžete naplno využít potenciálu umístění - na sjezdové tratě se dostanete během chvilky na sněžném skútru nebo vlastní rolbou, kterou je možné si od prodávajícího nad rámec kupní ceny rovněž koupit. Běžkaře určitě pro změnu potěší běžecké trasy, na které můžete vyrazit hned za nemovitostí. V létě poté můžete stejné trasy sjíždět na horských kolech.

Pro pohodlné parkování sněžného skútru a rolby nabízíme společně s prodávanou chalupou možnost koupi 2 zděných garáží (rovněž po rekonstrukci). Garáže se nachází v ulici Černohorská na výjezdu ze Svobody nad Úpou – směr Janské Lázně. Cena za jednu garáž, nad rámec kupní ceny za rodinnou chalupu, činí 1 000 000,- Kč.

Zpracovanou virtuální prohlídku, díky které si můžete nemovitost projít z pohodlí domova, naleznete také na níže uvedeném odkazu:
https://my.matterport.com/show/?m=AKw6FMUiPPr

V případě zájmu o bližší informace mě prosím kontaktujte pomocí e-mailu nebo telefonicky.

Parametry domu

Cena
Cena na vyžádání Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně provize a právního servisu spojeného s převodem nemovitosti
Aktualizováno
12. 4. 2024
Adresa
Pec pod Sněžkou, Velká Úpa
ID
211-NP03638
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
207 m2
Vybaveno
Ano
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Samota
Plocha budovy
175 m2
Plocha nemovitosti
8434 m2
Elektřina
230V, 400V
Odpad
Trativod
Topení
Ústřední tuhá paliva, Ústřední elektrické
Voda
Místní zdroj
Převod do OV

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo RE/MAX Future

RE/MAX Future

U Koruny 1742/16, Hradec Králové

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 24 lidí

Prodejce

Jiří Samek

Jiří Samek

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje chalup v Peci pod Sněžkou?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu