Prodej pozemku pro bydlení, Postupice, 957 m2

Postupice

2 900 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 13 821 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Postupicích

Úklidové služby

Informace k pozemku

Máte jedinečnou příležitost zakoupit krásný pozemek v malebném prostředí Postupic (Lísek) u Benešova. Tento pozemek o výměře 957 m2 nabízí nejen skvělou polohu, ale také příležitost ke stavbě Vašeho vysněného domova. Ideální místo pro ty, kteří hledají spojení s přírodou a klidným venkovským životem.
Pozemek je vybaven elektroměrnou kapličkou. Zásobování vodou a odvod odpadních vod je prozatím třeba řešit individuálně jímkou nebo domovní ČOV, do budoucna má Obec v plánu vybudování vodovodu a kanalizace, ale časový horizont realizace bohužel není znám. V rámci pozemku je k dispozici platné stavební povolení k umístění a provedení stavby na domovní vrtanou studnu. Dalším bonusem je zcela nový zahradní domek.
V těsné blízkosti je vlaková zastávka ve směru na Benešov nebo Vlašim, což je velmi praktické a zároveň intervaly vlakových spojů nejsou příliš intenzivní, aby byly rušivým elementem v rámci bydlení. Zároveň je možné využít i MHD se zastávkou přímo v obci. Spojení vlakem do Prahy trvá přesně 1 hodinu (Postupice Benešov u Prahy Praha hl.n.). Autem do Prahy (Chodov) trvá přibližně 40 minut.
Regulativ pro samostatně stojící rodinný dům pro tento pozemek je následující: povolena jedna bytová jednotka, zastavitelnost ploch max. 25%, minimální podíl zeleně je 70%, maximální výšková hladina zástavby jsou dvě nadzemní podlaží plus podkroví nebo ustupující podlaží, maximální výška 10 m v hřebeni nebo max. výška 8m v atice, výška je počítána od průměrné nivelety původního terénu pozemku v místě styku s objektem a minimálně jedno parkovací místo.
Postupice jsou střediskovou obcí v okrese Benešov s obvyklou základní vybaveností zahrnující obecní úřad, mateřskou a základní školu, poštu, obchod, či restauraci. Kompletní občanskou vybavenost pak naleznete v 11 km vzdáleném Benešově, nebo 13 km vzdálené Vlašimi. V okolí obce ležící v průniku mikroregionů Posázaví a Podblanicko se nachází nepřeberné množství turisticky atraktivních cílů.

Parametry pozemku

Cena
2 900 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
11. 4. 2024
Adresa
Postupice
ID
21742
Plocha nemovitosti
957 m2
Elektřina
230V
Odpad
Jímka
Komunikace
Asfaltová
Doprava
Vlak, MHD, Autobus
Voda
Místní zdroj
Bezbarierový přístup

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 6 lidí

Prodejce

Martina Veselská

Martina Veselská

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje pozemků pro bydlení v Postupicích?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ pozemku? Podívejte se na jiné kategorie pozemků.


Vybrané články z našeho blogu