Prodej bytu 3+1, Opava, Krnovská, 78 m2

Krnovská, Opava

3 840 600 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 18 303 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Opavě

Informace k bytu

Nabízíme k prodeji byt, v osobním vlastnictví, který se nachází na adrese ul. Krnovská, v Opavě. Byt o velikosti 3 + 1 je skvělou volbou pro rodinu s dětmí nebo pro investici. Byt ma malý balkon.
Již při vstupu do bytu si všimnete větší předsíně z které se dostanete do samostaných pokojů, kuchyně a nebo koupelny,která je po rekonstrukci
Vybavení je částečné, což znamená, že si budete moci přizpůsobit interiér podle svých představ a potřeb. Díky tomu získáte unikátní prostor, který bude plně odpovídat vašemu životnímu stylu.
Obývací pokoj je prostorem plným světla díky své jižní orientaci.
Kuchyně je vybavená, kuchyňskou linkou a plynovým sporákem s el. troubou, Zde oceníte také dostatek úložného prostoru pro vaše kulinářské vybavení. Na chodbě jsou vestavěné skříně.
Byt nabízí také balkon.
Kromě toho byt nabízí také sklep pro uskladnění .
Nemovitost se nachází v blízkosti veškeré občanské vybavenosti, včetně školy, školky, zdravotnického zařízení, a kompletní sítě obchodů a služeb. a MHD.To vám poskytne pohodlný a komfortní životní styl. Elektřina je zajištěna standardním napětím 230 V. Parkování je možno na pozemku za domem,kde je rovněž zahrada k odpočinku nebo ralaxaci.
Náklady na bydlení jsou zanedbatelné. Elektrika a plyn - zálohová plaba dle dohody s dodavatelem energie podle počtu osob. FO/ fond oprav/, asi 1400.-Kč. Uvedená cena se skládá ze záloh na teplo, ohřev teplé vody,studená voda , osvětlení společných prostor, opravy domu. Dům je po revitalizaci/ zateplení fasády včetně plastových oken,a nové vodovodní stoupačky, Nyní je byt obsazen slušnými nájemníky,kteří v případě invesice mohou zůstat.
CENA K JEDNÁNÍ . V ceně není započítán poplatek RK,
Nabízíme plný právní servis, včetně financování hypotekou,kterou vám zajisti hypoteční specialista.
Prohlídku si domluvte na uvedeným kontaktu.

Parametry bytu

Cena
3 840 600 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
30. 4. 2024
Adresa
Krnovská, Opava
ID
20290
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
80 m2
Patro
3. z 4
Vybaveno
Částečně
Lokalita objektu
Centrum obce
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
78 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
230V
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Voda
Místní zdroj, Dálkový vodovod
Balkon
Sklep

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 74 lidí

Prodejce

Anna Semotamová

Anna Semotamová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 3+1 v Opavě?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu