Prodej chaty, Úpice, 76 m2

Úpice

2 498 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 11 905 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Úpici

Informace k domu

Prodej chaty, 76 m², Úpice

Nově nabízíme prodej rekreační chaty s pozemkem v chatové oblasti u Úpice na Trutnovsku. Jedná se o klidné údolí bez provozu aut (štěrkem zpevněná přístupová cesta). Chata s celoročním využitím, vzdálena od centra města Úpice cca 0,5 km. Zděná budova obložená dřevem a prostornou dílnou. Nemovitost s pozemkem průběžně udržovaná, velikost zahrady - 1826 m2. Dispozice: vstupní chodba se sprchovým koutem, navazující místností je kuchyňka, dále obývací pokoj se spaním, obytné podkroví přístupné po schodech vně budovy. Zvýšená terasa s ohništěm, zděná udírna, venkovní zděný bazén (cca 1 m x 2 m) s venkovní přípojkou vody na zalévání. Samostatně stojící dřevěná dílna s betonovou podlahou o velikosti cca 4 x 5 m. Na pozemku vzrostlé stromy (jabloně, třešeň, ořešák, švestka, muchovník, cedr atd.)
Záhonky ohraničené obrubníkem. Parkovací místo pro dva vozy na pozemku, další parkování pro šest aut (mimo pozemek) u nájezdu na pozemek, cca 10 m od vstupních vrat. Více informací u makléře.

Parametry domu

Cena
2 498 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
15. 3. 2024
Adresa
Úpice
ID
855005
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
76 m2
Vybaveno
Částečně
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Plocha nemovitosti
1867 m2

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo M&M reality

M&M reality

ulice Krakovská 583/9, Praha

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 70 lidí

Prodejce

Marcel Bareš

Marcel Bareš

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje chat v Úpici?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu