Prodej bytu 2+1, Praha - Vinohrady, Slezská, 75 m2 (ID: 3343460)

Slezská, Praha, Vinohrady

15 900 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 75 775 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Praze 2

Stěhovací služby

Informace k bytu

Luxusní Byt 2+1 na Vinohradech, Praha 2 - Exkluzivní Nabídka!

Nabízíme k prodeji exkluzivní byt 2+1 v osobním vlastnictví, o rozloze 74,9 m2, doplněný o sklep o ploše 1,2 m2. Tento nádherný byt se nachází v klidné a prestižní lokalitě Praha 2 - Vinohrady, ulice Slezská, ve druhém nadzemním podlaží historického cihlového domu s moderním výtahem.

Byt prošel kompletní rekonstrukcí v roce 2009, zatímco dům se dočkal renovace v roce 2007, včetně fasády, společných prostor a nových rozvodů. Byt se pyšní praktickou dispozicí 2+1, obsahující prostorný obývací pokoj, ložnici, plně vybavenou kuchyň s jídelnou, samostatnou šatnu, chodbu, koupelnu se sprchovým koutem a vanou, samostatnou toaletu a technickou místnost s plynovým kotlem. Vysoké stropy dodávají bytu pocit prostoru a elegance.

Lokalita bytu nabízí vynikající veřejnou dopravu, včetně stanice metra Náměstí Míru a tramvajových i autobusových zastávek. Byt je ideální pro ty, kteří hledají klidné bydlení s výbornou dostupností a veškerou občanskou vybaveností v okolí.

Máte zájem? Neváhejte nás kontaktovat pro více informací a domluvení prohlídky tohoto jedinečného bytu. Rádi Vám také pomůžeme s financováním této nemovitosti. Těšíme se na Vaši návštěvu a příležitost ukázat Vám tento krásný byt!

Parametry bytu

Cena
15 900 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
21. 11. 2023
Adresa
Slezská, Praha, Vinohrady
ID
00788
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
75 m2
Patro
2. z 9
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
75 m2
Třída energetické náročnosti
E - Nehospodárná
Ukazatel energetické náročnosti
99 kWh/m2 za rok
Elektřina
230V
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Lokální plynové
Telekomunikace
Internet, Kabelové rozvody
Doprava
Silnice, MHD, Autobus
Voda
Dálkový vodovod
Výtah

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 85 lidí

Prodejce

Petr Dvořák

Petr Dvořák

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 2+1 v Praze 2?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu