Prodej bytu 3+kk, Žatec, Studentská, 94 m2 (ID: 3344644)

Studentská, Žatec

4 099 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 19 535 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Žatci

Okna a dveře

Rekonstrukce

Zámečnické práce

Informace k bytu

Nabízíme nově vybudovaný a moderně řešený byt 3+kk, umístěný ve druhém nadzemním podlaží zcela rekonstruovaného třípodlažního domu v blízkosti parku v ulici Studentská v Žatci. Okna bytu jsou orientovány na jihozápad a severovýchod, s výhledem do klidné ulice, ale také do vnitrobloku rezidence. Bydlení zde majitelům nabízí: otevřený obývací pokoj s přípravou pro kuchyňský kout, samostatnou ložnici, dětský pokoj, prostorné vstupní zádveří s dostatkem místa pro umístění velké šatní skříně. V koupelně je osazeno dvoj-umyvadlo, vana a také velký sprchový kout, WC je samostatné přístupné z chodby. Komfort bydlení umocní instalovaný výtah a zejména možnost trávení volného času na vlastním pozemku ve vnitrobloku rezidence. Zde se také nachází parkoviště pro rezidenty, přičemž k tomuto bytu náleží jedno parkovací místo. Je instalován bezpečnostní kamerový systém, automatická pojezdová brána, správu domu zajišťuje SVJ. Vytápění bytů a ohřev TUV je realizováno centrálně vlastní společnou kotelnou, odečty všech médií jsou instalovány s dálkovým snímáním, bez nutnosti vstupu do bytů.

Nabízený byt je součástí projektu Rezidence Studentská se 14-ti byty. V tuto chvíli si můžete vybrat mezi posledními volnými bytovými jednotkami, z nichž ještě jedna volná je řešena jako samostatný bungalov s vlastní oplocenou předzahrádkou. Interiéry jsou řešeny moderně a vkusně, vše je směřováno k dokonalému pohodlí a je kladen důraz na maximální využití prostoru bytů a kvalitu použitých materiálů.

Všechny doposud prodané byty jsou již užívány novými majiteli. Můžete se spolehnout, že výstavbě byla věnována maximální péče v každém detailu. Rádi vyhovíme s nezávaznou schůzkou k projednání dotazů a prohlídce vybraného bytu. Nemovitost zakoupená v perfektním stavu je v dnešní době nejlepší investicí. Objekt je kompletně zateplen a je dlouhodobě uvažováno s nízkými náklady a to jak do fondu oprav, tak na samotné vytápění.

Neváhejte a zjistěte si více informací u makléře. Pozn. developera: barevnost vizualizace je pouze ilustrativní.

Více informací o bytech i celém projektu naleznete také na stránkách: www-rezidence-studentska-cz

Parametry bytu

Cena
4 099 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
3. 4. 2024
Adresa
Studentská, Žatec
ID
011
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
94 m2
Patro
2. z 3
Vybaveno
Ne
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
C - Úsporná
Elektřina
230V
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Ústřední plynové
Komunikace
Asfaltová
Telekomunikace
Internet, Kabelová televize, Kabelové rozvody
Doprava
MHD
Výtah
Parkování

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 38 lidí

Prodejce

Bc. Jarmila Gerstenhöferová

Bc. Jarmila Gerstenhöferová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 3+kk v Žatci (okr. Louny)?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu