Prodej pozemku pro bydlení, Líšnice, 1945 m2

Líšnice

10 900 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 51 946 Kč /za měsíc

(včetně poplatků, včetně provize)

Prémioví partneři v Líšnici

Úklidové služby

Informace k pozemku

Nabízíme Vám k prodeji zrovinatý stavební pozemek v obci Líšnice, části Varadov. Obec se nachází jihozápadně od Prahy, přibližně 23 km od Pražského Smíchova. Parcela zahrnuje stavbu s číslem popisným, která je vhodná buď k celkové rekonstrukci, nebo demolici.

Podle územního plánu je na tomto pozemku možné postavit až dva domy po rozdělení. Minimální výměra pro stavbu jednoho domu je
- 700 m2 v případě jedné jednotky,
- 1100m2 v případě dvoujednotkového domu
- 1400m2, v případě 3 jednotkového domu

Je také důležité zmínit, že na pozemku se nachází mobilheim a sauna, které jsou buď možné odkoupit nebo budou odvezeny, dle dohody. Příjemností pozemku je také malý rybníček, který může představovat atraktivní prvek pro potenciální zájemce.

Co se týče inženýrských sítí, na pozemku jsou k dispozici elektřina, septik a studna, což je výhodou při plánování a výstavbě.
Celková plocha pozemku je 1945 m2 + 46m2 zastavená plocha pod domem, který se na pozemku nachází, což poskytuje dostatek prostoru pro případnou realizaci staveb a zahradních ploch.

Vhodná poloha poblíž Prahy, možnost výstavby a přítomnost již existujících inženýrských sítí představují pozitivní faktory, které by mohly přilákat potenciální zájemce o tuto nemovitost.

Možnost odkoupit a platit pouze 10 % ročně z kupní ceny po dobu 5 let. bankovního úvěru může kupující tyto platby hradit přímo nám. Splátka kupní ceny může být realizována do 5 let.

V případě potřeby vám můžeme nabídnout možnost financování pomocí hypotečního úvěru, který vám naši odborníci individuálně přizpůsobí vašim prioritám a možnostem.

Pro více informací a sjednání prohlídky kontaktujte prosím realitního makléře.
Při kontaktu s realitním makléřem uveďte prosím identifikační číslo zakázky - ID: SP85.

Všechny nabídky Makers Reality najdete na:
sreality.cz/adresar/makers-reality-praha-vinohrady/34100/inzeraty

Parametry pozemku

Cena
10 900 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně poplatků, včetně provize
Aktualizováno
17. 4. 2024
Adresa
Líšnice
ID
SP85
Plocha nemovitosti
1945 m2

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo Makers Reality

Makers Reality

Vinohradská 2133/138, Praha

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 1 lidí

Prodejce

Sergei Gagarin

Sergei Gagarin

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje pozemků pro bydlení v Líšnici (okr. Praha-západ)?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ pozemku? Podívejte se na jiné kategorie pozemků.


Vybrané články z našeho blogu