Prodej bytu 3+1, Praha - Háje, Štichova, 70 m2

Štichova, Praha, Háje

6 499 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 30 972 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Praze 4

Stěhovací služby

Informace k bytu

V klidné lokalitě u Milíčovského les nabízíme k prodeji světlý byt 3+1 o velikosti 70 m2 (s možností navýšení o cca 8 m2). K bytu náleží jižně orientovaná lodžie 6 m2 s výhledem do krajiny. Byt se nachází v nejvyšším patře osmi podlažního panelového domu s výtahem v ulici Štíchova na Praze 11 Háje.

Chodbu domu před bytem lze za symbolické odstupné odkoupit a navýšit o tento prostor plochu bytu, stejně jak to mají realizované stejné byty v nižších patrech. Do bytu se vchází přes větší vstupní chodbu s prostorem na vestavěnou skříň. Z chodby je vstup do všech 3 pokojů, do koupelny a na samostatné WC. Kuchyně je přístupná z obývacího pokoje. Z obývacího pokoje je i vstup na lodžii s jižní orientací. Okna obývacího pokoje a kuchyně jsou také orientovány na jih. Okna dalších dvou pokojů jsou orientovány na sever.

V bytě proběhla rekonstrukce. Je zde zděné jádro a upravená dispozice kuchyně. K bytu náleží sklepní kóje.

Dispozici bytu lze zvětšit o část chodby před vstupem o ploše cca 8 m2. Stejně tak jsou řešeny obdobné byty níže.

Celý dům je průběžně rekonstruován, jsou zde nová plastová okna, rekonstrukcí prošla střecha, sklepní kóje atd. Dále došlo k zateplení fasády, revitalizaci společných prostor a je zde i nový výtah. Dům je čistý ve velice udržovaném stavu. Anuita u bytu byla komplet splacena. U bytu se nepředpokládá převod do osobního vlastnictví. Družstvo dobře hospodaří. Podle stanov družstva, se může byt dále podnajímat. K bytu náleží nájemné včetně fondu oprav ve výši cca 7.000 Kč/měsíc.

Bytový dům leží v okrajové části zástavby, v bezprostřední blízkosti Milíčovského lesa. Ideální místo na rekreaci, procházky se psy a pod. Kousek od domu je Penny market a Lidl. Autobusová zastávka a vstup do metra Háje je nedaleko. Centrum města je díky perfektnímu spojení MHD dostupné během několika minut. V pěší vzdálenosti od domu jsou dostupné veškeré služby. Byt je ihned k dispozici.

Tato atraktivní nabídka družstevního bytu v žádané lokalitě je zajímavá pro bydlení i jako investice. Majitel si vyhrazuje možnost úpravy ceny. Těšíme se na Vás na prohlídce,

Alexandra a Marek.

Parametry bytu

Cena
6 499 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
17. 2. 2024
Adresa
Štichova, Praha, Háje
ID
067
Stavba
Panelová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
76 m2
Patro
8. z 8
Vybaveno
Ne
Lokalita objektu
Sídliště
Vlastnictví
Družstevní
Podlahová plocha
70 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
230V
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Ústřední dálkové
Komunikace
Asfaltová
Doprava
MHD
Voda
Dálkový vodovod
Sklep
Lodžie
Výtah
Převod do OV

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 5 lidí

Prodejce

B.S.B.A. Alexandra Osmitz

B.S.B.A. Alexandra Osmitz

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 3+1 v Praze 4?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu