Prodej pozemku pro bydlení, Jenišovice, 2067 m2

Jenišovice

Rezervováno
5 000 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 23 829 Kč /za měsíc

(cena včetně provize cena včetně realitního a právního servisu)

Prémioví partneři v Jenišovicích

Rekonstrukce

Úklidové služby

Informace k pozemku

Nyní máte možnost získat pěkný pozemek v obci Jenišovice, ležící v tiché jižní části okresu Jablonec nad Nisou.
Tento pozemek o velikosti 2037 m nabízí nejen dostatek prostoru, ale také otevřený výhled směrem na jihozápad. Poskytuje ideální prostředí pro váš budoucí nový domov, pokud chcete bydlet v klidném prostředí malé vesnice, v blízkosti lesa a zároveň nedaleko od velkého města.

S přívodem vody a elektřiny přímo na pozemek je zajištěna dobrá dostupnost k nezbytným službám pro váš budoucí domov.

Pozemek poskytuje ideální kombinaci klidu venkovského života a přístupu ke všem moderním vymoženostem. Nachází se ve strategické lokalitě s výhodným umístěním poblíž města Turnov.
Obec Jenišovice sousedí s malebnými obcemi Frýdštejn, Paceřice a Žďárek, a je součástí atraktivního Mikroregionu Podkozákovsko. Město Turnov s kompletní škálou služeb je vzdáleno necelých 5 km, Do okresního města Jablonce nad Nisou to je 17 km a do Liberce necelých 24 km

V případě zájmu vám doporučíme financování vaší nové nemovitosti. Díky našemu klientskému servisu vám pomůžeme vyřídit veškeré právní náležitosti. Pokud vás tato nabídka zaujala, neváhejte nás kontaktovat.
Rádi vám poskytneme podrobnější informace. V případě více zájemců o nemovitost, si majitel vyhrazuje právo prodat nemovitost zájemci s nejvyšší nabídkou.

Parametry pozemku

Stav
Rezervováno
Cena
5 000 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
cena včetně provize cena včetně realitního a právního servisu
Aktualizováno
6. 2. 2024
Adresa
Jenišovice
ID
21872
Plocha nemovitosti
2067 m2
Elektřina
230V, 400V
Doprava
Silnice
Voda
Dálkový vodovod
Bezbarierový přístup

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 5 lidí

Prodejce

Milan Pokorný

Milan Pokorný

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje pozemků pro bydlení v Jenišovicích (okr. Jablonec nad Nisou)?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ pozemku? Podívejte se na jiné kategorie pozemků.


Vybrané články z našeho blogu