Prodej pozemku pro bydlení, Chrudim, Vlčí Hora, 1994 m2

Vlčí Hora, Chrudim II

Cena na vyžádání /za nemovitost Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(cena k jednání s makléřem)

Prémioví partneři v Chrudimi

Informace k pozemku

Hledáte dostatek prostoru pro vysněný dům, ale nechcete se stěhovat na vesnici a vzdát se tak dosahu městských benefitů ? Věnujte pozornost mé nabídce a třeba jste právě našli.
V exkluzivním zastoupení majitele nabízím ke koupi atraktivní stavební pozemek v klidné části na okraji města Chrudim, Vlčí hora.
Pozemek o celkové rozloze 1994 m² je rovinatý a má vyhovující tvar pro výstavbu domu s bohatým zázemím bez přílišných limitů. Pozemek je obklopený výstavbou nadstandardních rodinných domů a přírodou. Velikosti všech okolních pozemků zajišťují dostatek soukromí. Na pozemek je sjezd z obecní asfaltové komunikace. IS budou vedeny u hranice pozemku.
Pozemek je svou polohou ideální pro rodiny dojíždějící do Pardubic, Hradce Králové či Prahy. Zároveň budete mít nedaleko Vysočinu, která nabízí spoustu možností pro trávení volného času v každém ročním období.
K dispozici máme návrhy výstavby RD a můžeme dát doporučení na stavební firmu jež tuto lokalitu velice dobře zná.
Jestli už se zde vidíte, domluvme si prohlídku, na které se jen utvrdíte o jedinečné kupní příležitosti. Díky perfektní znalosti finančního trhu, je náš hypoteční specialista schopný zajistit nejlepší financování na míru právě pro Vás.

Parametry pozemku

Cena
Cena na vyžádání Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
cena k jednání s makléřem
Aktualizováno
23. 3. 2024
Adresa
Vlčí Hora, Chrudim II
ID
2023-12-06
Stav objektu
Velmi dobrý
Lokalita objektu
Okraj obce
Plocha nemovitosti
1994 m2
Bezbarierový přístup

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo Vojtěch Vaníček

Vojtěch Vaníček

Štrossova 172, Pardubice, Bílé Předměstí

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 35 lidí

Prodejce

Lucie Kopecká

Lucie Kopecká

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje pozemků pro bydlení v Chrudimi?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ pozemku? Podívejte se na jiné kategorie pozemků.


Vybrané články z našeho blogu