Prodej bytu 3+1, Mělník, Bezručova, 77 m2

Bezručova, Mělník

5 590 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 26 640 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Mělníku

Úklidové služby

Informace k bytu

Prodej bytu 3+1, 77 m², Mělník, ul. Bezručova

Nabízíme družstevní byt 3+1 na Mělníku, který prošel důkladnou a kompletní rekonstrukcí všech rozvodů, podlah a vnitřních omítek. Renovace byla provedena s maximální pečlivostí a využitím nadstandardních materiálů, což zaručuje vysokou kvalitu bydlení.
Kuchyně je vybavena zakázkovou linkou obsahující veškeré potřebné spotřebiče, jako jsou varná deska, trouba, digestoř, mikrovlnná trouba, myčka a chladnička s mrazničkou. Tato moderní a plně vybavená kuchyně poskytuje pohodlné prostředí pro přípravu jídla a usnadňuje každodenní život.
Koupelna je také vysoce kvalitní a moderní. Disponuje sprchovým koutem, umyvadlem a WC, což zajišťuje pohodlný a vkusný prostor pro osobní hygienu.
Tento družstevní byt nabízí nejen komfortní a moderní bydlení, ale také přináší výhody důkladné renovace, která zajišťuje dlouhodobou kvalitu a spokojenost nových obyvatel. Domluvte si co nejdříve prohlídku a nechte se okouzlit tímto nadstandardním bydlením.

Parametry bytu

Cena
5 590 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
26. 3. 2024
Adresa
Bezručova, Mělník
ID
856438
Stavba
Panelová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
77 m2
Vybaveno
Částečně
Lokalita objektu
Sídliště
Vlastnictví
Družstevní

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo M&M reality

M&M reality

ulice Krakovská 583/9, Praha

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 94 lidí

Prodejce

Ing. Petr Oubrecht

Ing. Petr Oubrecht

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 3+1 v Mělníku?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu