Prodej chalupy, Loučeň - Patřín, Jivák, 1150 m2

Jivák, Loučeň, Patřín

25 000 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 119 143 Kč /za měsíc

(Cena včetně právních služeb, úschovy peněz a provize RK)

Prémioví partneři v Loučeni

Úklidové služby

Informace k domu

Toužíte mít velkou luxusní nemovitost v klidu kouzelné přírody s výhledem na rybník a přesto 36 minut autem od Prahy? Pak je tato nemovitost ideální volbou právě pro vás, nemovitost si můžete upravit jak k trvalému bydlení, tak i k rekreaci.

Nemovitost má celkem tři podlaží s celkovou obytnou plochou 1 150 m2, na pozemku 2 217 m2 je i parkoviště pro 25 vozidel.

Tato unikátní nemovitost s genius loci – duchem místa, byla původně knížecí pivnice s tančírnou z roku 1935, kterou nechal později kníže Alexandr Jan z Thurn-Taxisu přestavět na výletní restauraci. Nemovitost byla v roce 1994 rozšířena o ubytování a přestavěna do současné podoby. Nemovitost stojí uprostřed rozsáhlých svatojiřských lesů na hrázi rybníka Jivák s písečnou pláží. Výhled na rybník z nemovitosti je kouzelný, nemovitost i okolní příroda je jako stvořená pro relaxaci a odpočinek.

Nemovitost sousedí se slavnou osadou Jivák, která byla založena již v roce 1926 a je zde cca 120 chat. Nemovitost se nachází ve velmi žádané a ceněné rekreační lokalitě.

V ceně nemovitosti může být i veškeré vybavení restaurace, letní terasy, kuchyně a pokojů. Vše je v dobovém loveckém stylu (židle, lavice a stoly z masivní borovice), lovecké trofeje a jiné stylové zařízení (komody, lustry, bar, atd.)

Nemovitost se nachází 36 minut jízdy od Prahy, 20 minut jízdy od Nymburka, Zoo Chleby a Lázní Poděbrady. Zámek a městys Loučeň jsou 2,9 km od hotelu. Autobusové zastávky a vlakové stanice jsou vzdálené do 3 km.

Parametry domu

Cena
25 000 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Cena včetně právních služeb, úschovy peněz a provize RK
Aktualizováno
27. 3. 2024
Adresa
Jivák, Loučeň, Patřín
ID
N64861
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
1150 m2
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Samostatný
Plocha budovy
450 m2
Podlahová plocha
1150 m2
Plocha nemovitosti
2217 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Topení
Lokální elektrické
Telekomunikace
Internet
Balkon
Sklep
Terasa
Parkování

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo SOCCER REALITY s.r.o.

SOCCER REALITY s.r.o.

bratří Dohalských 144/8, Praha 9

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 14 lidí

Prodejce

Stanislav Syrovátka

Stanislav Syrovátka

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje chalup v Loučeni?

Top nabídky

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu