Prodej chalupy, Malá Úpa, 525 m2

Horní Malá Úpa

27 700 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 132 010 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Malé Úpě

Informace k domu

Dovolte mi, abych Vám představil penzion "Hepnarova bouda" v obci Horní Malá Úpa, který je nyní na prodej.
Milovníci hor si tento objekt zamilují během chvilky, chatu totiž obklopuje nádherná příroda Krkonošského parku, v létě je všude zeleno, v zimě je všude plno sněhu, takže si zde najde každý využití dle svého uvážení v každém ročním období. Hned u chaty vede žlutá turistická stezka, která vede přímo až na nejvyšší horu České republiky, Sněžku. Během celého roku prochází kolem chaty mnoho turistů, kteří se zastavují přímo u naší boudy, kde se mohou občerstvit, odpočinout, nebo složit hlavu v útulných pokojích připomínajících dřevěnou roubenku.

Tato chata disponuje 30ti lůžky včetně přistýlek. Chata se rozprostírá na 2 podlažích a je ve velmi dobrém stavu, po rekonstrukci, která byla provedena v roce 2012. Objekt nabízí užitnou plochu 525m². Navíc k chatě náleží i parcela o rozloze 939m², která poskytuje dostatek prostoru pro další rozšíření nebo využití. Vybavení nemovitosti je zde samozřejmostí s kompletně vybavenou kuchyní a zahrnuje také prostornou terasu o ploše 60m², která je dokonalým místem pro odpočinek a relaxaci s výhledem do lesa.
Odpad je řešen vlastním septikem a přívod vody je zajištěn z vlastního vrtu studny.
Každý pokoj má své sociální zařízení a vytápění celé chaty je řešeno skrze elektrokotel.

Díky svému výjimečnému umístění, nejen díky zmiňované žluté stezce na Sněžku, je zde vysoká poptávka po pronájmu pokojů a Vy víte, že se spokojení lidé budou rádi vracet za Vašimi kvalitními službami, pohostinstvím a klidem. Zajímavé je, že v oblasti už se nedá nikde stavět, protože je zde všude chráněná oblast, takže chata bude dlouhodobě prosperovat.
Nabízená nemovitost je ideální pro ty, kteří hledají investici s výhodnou polohou a s vysokým potenciálem návratnosti.

Pro více informací o této krásné nemovitosti, nebo zájmu o prohlídku mě prosím kontaktujte.
Už se nemohu dočkat až Vám tuto nemovitost osobně ukážu.

Parametry domu

Cena
27 700 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
23. 2. 2024
Adresa
Horní Malá Úpa
ID
0375
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
525 m2
Vybaveno
Ano
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Centrum obce
Plocha budovy
263 m2
Plocha nemovitosti
939 m2
Odpad
Septik
Voda
Studna
Terasa
Převod do OV

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 8 lidí

Prodejce

Kryštof Kazbunda

Kryštof Kazbunda

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje chalup v Malé Úpě?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu