Prodej bytu 3+kk, Praha - Nové Město, Růžová, 136 m2

Růžová, Praha 1, Nové Město

20 490 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 97 649 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Praze 1

Stěhovací služby

Informace k bytu

Dovolujeme si Vám nabídnout velice prostorný a světlý byt v lukrativní lokalitě v samém centru Prahy. Jedná se o byt v osobním vlastnictví o dispozici 3+kk 136 m2.

Byt se nachází ve 2 patře reprezentativního domu z díla architekta B. Kozáka v kubistickém stylu a je proto pod ochranou UNESCO.

Dispozice bytu je tvořená předsíní (18,39m2), velice prostorným obývacím pokojem s kuchyňským koutem (34,06m2), 2 samostatnými velkými ložnicemi (30,03m3 a 33,54m2), kdy z jedné ložnice je vstup na balkón. V bytě se dále nachází 2 koupelny, jedna z nich disponuje sprchovým koutem a druhá velikou vanou. Všechny místností zaujmou nadstandardně vysokými stropy, zachováním původních architektonických prvků a vyžití kvalitních materiálů.

Budova je celkově udržovaná a je zde k dispozici výtah. Samotný byt je ve velmi dobrém a udržovaném stavu ideální k okamžitému nastěhování. V bytě se nachází původní krb, velká dřevěná repasovaná okna, masivní interiérové dveře s gravírovanými skly a vstupní dveře z masivu.

Vytápění v bytě je zajištěno vlastním plynovým kotlem a voda vlastním bojlerem.

Jedná se o byt s veškerou občanskou vybaveností. V těsné blízkosti od domu se nachází například Václavské náměstí. Jelikož se nachází v samotném centru Prahy je zde výborná dopravní dostupnost.

Lze financovat hypotečním úvěrem, se kterým Vám pomůže náš zkušený finanční poradce za aktuálně nejlepších podmínek na trhu a to vše zcela zdarma.

Pro více detailů a informací mě neváhejte kontaktovat.

Vřele doporučuji prohlídku.

Parametry bytu

Cena
20 490 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
28. 4. 2024
Adresa
Růžová, Praha 1, Nové Město
ID
LK147184
Stavba
Kamenná
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
136 m2
Patro
3. z 5
Lokalita objektu
Centrum obce
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
136 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
230V, 400V
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Ústřední plynové
Voda
Dálkový vodovod
Výtah

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 63 lidí

Prodejce

Karoline Utikalová

Karoline Utikalová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 3+kk v Praze 1?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu