Prodej pozemku pro bydlení, Bystřany - Úpořiny, 14443 m2 (ID: 3352076)

Bystřany, Úpořiny

Cena na vyžádání /za metr čtvereční Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(info v RK)

Prémioví partneři v Bystřanech

Okna a dveře

Rekonstrukce

Zámečnické práce

Informace k pozemku

Dovolujeme si Vám exkluzivně nabídnout ke koupi stavební pozemek s projektem a platným stavebním povolením v obci Bystřany (místní části Úpořiny). Pozemek lze vymezit dle domluvy s vlastníkem od 2 000 do 14 443 m2. Mezi největší výhody patří umístění pozemku v klidné lokalitě s lesem a loukami na dosah a současně s výbornou dopravní dostupností.
Celková plocha pozemku je až do velikosti 14 443 m2, minimální velikost pozemku k prodeji je 2 000 m2. Umístění aktuálního projektu (vyhloubena základová jáma) je vyznačeno v přiloženém zákresu. Tento projekt jednopodlažního RD má nyní platné stavební povolení.
Pozemek je nyní veden jako trvalý travní porost, územním plánem je určen jako všeobecně obytné území. Na hranu pozemku je přivedena elektřina s rozvodnou skříní. Voda a odpad jsou součástí projektu, případné zavedení a napojení na cca 150 m vzdálený řad bude na novém vlastníku.
V blízkosti pozemku je veškerá občanská vybavenost (do centra Teplic 10 minut), disponuje výbornou dostupností (nájezd na D8 je autem 5 minut, do Prahy- Letňan 45 minut, na autobusovou zastávku 350 m, na vlakovou zastávku 1,5 km). Otevřené výhledy do okolí, množství luk a přírodu i rozlehlé pastviny ocení všichni, kdo hledají klidné rodinné bydlení s dostatkem soukromí, milovníci koní, inspirací zde může být také zajímavá investice do agroturistiky apod.. Vlastník si vyhrazuje právo vybrat kupujícího na základě jím zvolených kritérií.

Parametry pozemku

Cena
Cena na vyžádání Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
info v RK
Aktualizováno
18. 3. 2024
Adresa
Bystřany, Úpořiny
ID
2772
Plocha nemovitosti
14443 m2

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 2 lidí

Prodejce

Hana Boubínová

Hana Boubínová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje pozemků pro bydlení v Bystřanech?


Nevyhovuje Vám typ pozemku? Podívejte se na jiné kategorie pozemků.


Vybrané články z našeho blogu