Prodej vily, Artemissii Municipal Unit, Řecko, 240 m2 (ID: 3353068)

Artemissii Municipal Unit, Řecko

60 000 000 Kč /za nemovitost
Prémioví partneři

Informace k domu

Řecko na klíč“ – je to individuální vyhledávání vhodné investice dle vašich požadavků. Máme pro vás rozsáhlé portfolio ověřených nemovitostí v Řecku a to jak investičních, tak i rezidenčních. Pro investory poskytujeme možnost kompletního servisu a správy nemovitostí, developerské novostavby rekreačních komplexů či areálů nebo samostatné domy za účelem výnosového pronájmu a zároveň rekreaci. Zadejte nám Vaši poptávku a my Vám ukážeme mnoho dalších příležitostí v této krásné zemi.

Máme pro Vás jedinečnou novinku a tou jsou dvě luxusní vily, nacházející se v jihovýchodním letovisku Vassilikos na řeckém ostrově Zakynthos v samotném srdci ekologicky chráněné oblasti ,,Natura 2000‘‘, která je domovem mořských želv caretta-caretta a tuleňů!
Tyto luxusní vily byly postaveny z tradičního bílého kamene ze Zakynthosu, ale zároveň Vás uchvátí moderní pojetí projektu dle nejvyšších standardů. Kamenné vily přímo na pobřeží jsou obklopeny jedinečnou středomořskou flórou a nabízejí luxusní bydlení s nádhernými výhledy na východ slunce a tyrkysové moře.

Obě luxusní vily se prodávají včetně vybavení a každá vila disponuje užitnou plochou o velikosti 240 m2.
Dispozičně to jsou dvě skoro stejné vily, každá má dvě podlaží a prostorné podkroví. V prvním patře jsou dvě velké ložnice se samostatnými koupelnami. Ve druhém patře je kuchyň, obývací pokoj a společná koupelna. Třetí patro zahrnuje dvě en-suite ložnice s nádherným výhledem na Jónské moře.

Prostorný obývací pokoj je propojen s plně vybavenou kuchyňskou linkou a posezením. Každá vila má ložnice, které mají své vlastní sociální zařízení. Velká francouzská okna s výhledy na nekonečné moře poskytují přímý vstup na verandu nebo prostorný balkon s posezením. Pro chvíle klidu a optimálního soukromí Vám je k dispozici velký infinity bazén s dlážděným prostorem na lehátka nebo hydromasážní vířivka. Večerní pohodu zajistí prostorné posezení s venkovním grilem, kde můžete předvést své kulinářské dovednosti z místních čerstvých potravin. Zahrada je kompletně oplocena, což zajišťuje maximální soukromí.

Tyto nádherné vily okouzli každého svou neuvěřitelně krásnou polohou, se nachází nedaleko proslulých pláží Porto Roma a Gerakas.
Zakynthos nebo-li ,,Ostrov vůní‘‘ je plný krás v podobě tyrkysového moře, bělostných pláží, útesů a podmořským životem. Můžete zde vyrazit na proslulou pláž s vrakem Navagio, na prohlídku Modrých jeskyní nebo za mořskými želvami a večer zakončit v jedné z taveren s příjemnou atmosférou nočního života zde na ostrově.

Naše služby obsahují kompletní právnický servis v Řecku, spojený s ověřením nemovitostí vůči právním závadám, notářské garance. V Řecku vás budu doprovázet jako osobní makléř, ale budu také vaším průvodcem a investičním poradcem. Můžete se spolehnout na veškerou podporu a pomoc od A do Ω.

Parametry domu

Cena
60 000 000 Kč /za nemovitost
Aktualizováno
28. 4. 2024
Adresa
Artemissii Municipal Unit, Řecko
ID
2080
Stavba
Kamenná
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
240 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
1000 m2
Třída energetické náročnosti
A - Mimořádně úsporná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Elena Macková

Elena Macková

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje vil?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu