Prodej chalupy, Špindlerův Mlýn - Labská, 450 m2

Špindlerův Mlýn, Labská

20 990 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 100 032 Kč /za měsíc

(včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu)

Prémioví partneři v Špindlerově Mlýně

Informace k domu

Dobrý den,
nabízíme prodej horské chalupy ve Špindlerově Mlýně - Labská. Chalupa je situována v části zvané "V Soutěsce", kde se nachází jen pár chalup.

Předmět prodeje tvoří stavba ubytovacího zařízení č.p. 66 o zastavěné ploše 322 m2 a přilehlý pozemek s výměrou 8.079 m2. Místo ocení především milovníci klidu a soukromí. Umístění chalupy je na kopci pod lesem s krásným výhledem do údolí. Pozemek má výměru přes 8.000 m2, takže vzdálenost od další chalupy je více než dostatečná. Nadmořská výška je cca 750 m.n.m. Kousek nad chalupou je možné se napojit na běžkařské tratě a nespočet turistických tras, ze kterých se můžete vydat na Benecko, Špindlerův Mlýn, Vrchlabí atd. Jedná se tedy o dobrý výchozí bod pro aktivní odpočinek, ale i pasivní trávení volného času.

Dostupnost je od jara do podzimu bezproblémová po zpevněné komunikaci osobním automobilem. Přes zimní měsíce je nutné využít sněžný skútr, případně pásové vozidlo. Součástí prodeje je garáž u hlavní silnice.

Dispozici chalupy můžeme rozdělit na dvě části.

První polovinu tvoří původní část chlupy, která aktuálně slouží k pronájmu. V přízemí se nachází prostorná společenská místnost, společná kuchyň, pokoj, sprchy s WC a technické zázemí domu + úložné prostory. V patře je pak 8 samostatných pokojů, z toho dva s vlastní koupelnou a WC + společná koupelna s WC pro zbylé pokoje. Celková kapacita činí 25 lůžek.

Druhá polovina chalupy je nově přistavená a slouží jako byt majitelů. Dispozice přízemí této části je prostorný obývací pokoj s kuchyňským koutem a krbovými kamny, koupelna, samostatné WC a vstupní chodba. V patře se pak nachází dva samostatné pokoje a koupelna s WC. Jedná se tedy o velmi prostorný byt 3+kk.

Každá část chalupy má svůj samostatný vchod.

Nemovitost je celkově ve velmi dobrém stavu s možností okamžitého užívání. Velkou výhodou je také vybudovaná opěrná izolační zeď za chalupou.

Vytápění zajišťují akumulační kamna a lokálně pak kamna na tuhá paliva. Voda je z vlastní 80m hluboké vrtané studny + podzemním jímáním do zásobníků za chalupou. Odpady jsou řešeny tří komorovým septikem s filtrací.

Součástí prodeje je kompletní vybavení a zařízení chalupy včetně sněžného skútru. Vyznavači zimních sportů jistě ocení soukromý lyžařský vlek ihned u chalupy, který je taktéž součástí příslušenství.

Kompletní náklady na provoz chalupy činí cca 100.000,- až 150.000,- / rok (dle provozu a obsazení).

Chalupa může sloužit pro rodinnou nebo firemní rekreaci a v případě komerčního provozu se jedná o investiční příležitosti s možností zajímavé návratnosti.

Pro podrobnější informace, nebo zájmu o prohlídku se na mne kdykoliv obraťte.

Parametry domu

Cena
20 990 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu
Aktualizováno
21. 1. 2024
Adresa
Špindlerův Mlýn, Labská
ID
00219
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
450 m2
Vybaveno
Ano
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Polosamota
Plocha budovy
322 m2
Plocha nemovitosti
8079 m2
Elektřina
230V
Odpad
Septik
Topení
Lokální tuhá paliva, Lokální elektrické
Voda
Místní zdroj, Studna
Garáž

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo MiNa Reality

MiNa Reality

Dolní Lánov 228, Dolní Lánov

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 33 lidí

Prodejce

Michal Nátěsta

Michal Nátěsta

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje chalup v Špindlerově Mlýně?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu