Prodej vily, Zahořany, 735 m2

Zahořany

Cena na vyžádání Získejte výhodnou HYPOTÉKU
Prémioví partneři v Zahořanech

Úklidové služby

Informace k domu

Nadčasové dílo, čisté linie, dotek funkcionalismu a propojení s přírodou doplněné o nejlepší technologie. To je zbrusu nová vila Zara, která patří mezi nejluxusnější nemovitosti, které jsou aktuálně v Česku na prodej.

Zara vznikla pod taktovkou renomovaného studia KAREŠ ARCH, se zásadním přispěním investora, který nedělal kompromisy a neustoupil z jasné představy o vybudovaní naprosto dokonalé nemovitosti.

Unikání projekt obklopený přírodou jen půl hodiny od centra Prahy přináší jednoduchou myšlenku – co největší výhled do přírody a propojení s ní. Tomuto konceptu se pak podřídil celý bezbariérový dům o dispozicí 6+kk. Nekonečné pohledy do krajiny a naprostý klid, vás bude doprovázet v jednotlivých zónách domu propojených s okrasnou zahradou.


Koncepce domu je důkladně promyšlená a jeho dispozice je tvořena třemi hlavními částmi které jsou vhodně doplněny o technické zázemí i rozsáhlé parkovací plochy.

Hlavní středová část domu je tvořena příjímací halou napojenou na obytnou část s jídelnou, kuchyní a odpočinkovou zónou. Dominantní částí obývacího pokoje je především dokonalý výhled do krajiny, a to díky velkoformátovým puristickým oknům JOSKO s volným přechodem na venkovní terasu s navazující zahradou. Byznys budete mít dokonale pod kontrolou díky utajené pracovně o které budete vědět jen vy.

Luxusní kuchyně se špičkovým vybavením potěší milovníky gastronomie svou perfektní orientací, která zaručuje kontakt s rodinou a přáteli. Stejně jako další části vily, i kuchyně naplňuje hlavní myšlenku kontaktu s přírodou.

V relaxační části domu naleznete privátní wellness zónu, které dominuje přelivový bazén a nechybí v ní sauna s levitujícími lavicemi nebo ochlazovací bazének. Nechybí ani venkovní vířivka usazená v terase. Díky tomu zažijete jiný pohled na svět a východy slunce s výhledem do Brdských lesů.

Privátní část poskytuje soukromí formou nadstandardně řešených ložnic s navazující šatnou a koupelnou. Suterén domu je pak tvořen technickým zázemím se samostatným venkovním vstupem pro zachovaní maximálního soukromí obyvatel domu.

Nezáleží na směru, kterým se vydáte. Na každém kroku na vás čeká naprosto dokonalé zpracovaní včetně bezchybně usazených podlah z římského travertinu. Kompletně celý interiér je vybaven rekuperací vzduchu, chlazenými stropy, inteligentním osvětlením, včetně vyhřívaných podlah. To vše doplněno o špičkové audio ozvučení napříč exteriérem i interiérem, samozřejmostí je možnost individuálního nastavení díky propojení inHome AMX se systémem KNX. Po technologické stránce vila Zara vyniká minimálními provozními náklady.

Bližší informace o nemovitosti a technologiích jsou připraveny na webu nemovitosti.

Parametry domu

Cena
Cena na vyžádání Spočítat hypotéku
Aktualizováno
5. 5. 2024
Adresa
Zahořany
ID
N629
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
543 m2
Typ objektu
Přízemní
Lokalita objektu
Okraj obce
Podlahová plocha
735 m2
Plocha nemovitosti
2706 m2
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná
Garáž

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 3 lidí

Prodejce

Filip Král

Filip Král

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje vil v Zahořanech (okr. Praha-západ)?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu