Prodej bytu 5+kk, Praha - Holešovice, Stupkova, 179 m2

Stupkova, Praha - Holešovice, Praha 7

19 890 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 94 790 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Praze 7

Stěhovací služby

Informace k bytu

Nabízíme k prodeji podkrovní mezonetový byt 5+kk o velikosti 179 m² s prostornou terasou o velikosti 87 m² ve Stupkově ulici v Praze - Holešovicích.

K bytu náleží ještě další 6. pokoj, který má samostatný vchod a je v současné době od bytu oddělen a lze pronajmout.

Byt byl vybudován podle návrhu architekta, je situován v posledním 6. NP cihlového domu z roku 1932 a zahrnuje velký obývací pokoj s nadstandardní plně vybavenou kuchyní, pracovnu, dětský pokoj, ložnici, dvě velké koupelny a relaxační prostor na střeše bytu, ze kterého je přístup na travnatou terasu s automatickou závlahou nabízející nevšední pohled na město.

Velkou devízou kromě rozlehlé terasy je ještě 6. oddělený pokoj, který má vlastní koupelnu a kuchyň a samostatný vstup. Tento lze propojit s celým bytem anebo ponechat odděleně a případně pronajmout.

Součástí vybavení bytu je klimatizace, masivní dřevěná podlaha - dub, palisandrová kuchyňská linka nebo např. kino v relaxační místnosti v posledním patře. Garážové parkování lze pronajmout v přilehlém kancelářském centru, k bytu náleží sklep a v domě je výtah. Ve vnitrobloku se nachází udržovaná zahrada s dětským hřištěm přístupná pouze uživatelům bytů.

Celý dům je po rekonstrukci a nabízí dobrou výchozí pozici. Vše, co člověk potřebuje, má takříkajíc v dohledu z terasy: supermarkety, restaurace, kavárny, školy atd. Velký benefitem bytu je též umístění na prahu centru města: 5 minut na metro Vltavská, 2 minuty autobus a tramvaj. Atmosféru bydlení dělá i sousedící promenáda v Holešovické tržnici a řeka Vltava s příjemnou procházkou na Štvanici.

Parametry bytu

Cena
19 890 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
28. 4. 2024
Adresa
Stupkova, Praha - Holešovice, Praha 7
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
268 m2
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
179 m2
Terasa

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 40 lidí

Prodejce

Tomáš Hrdlička

Tomáš Hrdlička

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 5+kk v Praze 7?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu