Prodej rodinného domu, Chotěšov, Luční, 208 m2 (ID: 3370214)

Luční, Chotěšov

Cena na vyžádání Získejte výhodnou HYPOTÉKU
Prémioví partneři v Chotěšově

Okna a dveře

Rekonstrukce

Zámečnické práce

Informace k domu

V exkluzivním zastoupeni si Vám dovolujeme nabídnout vzdušnou, nízkonákladovou novostavbu, vybavenou veškerými nejnovějšími technologiemi (tepelné čerpadlo, solární panely a.t.d.) v dispozici 5 + kk s vysokými stropy (2,9 m), třemi koupelnami, hezkým výhledem a soukromím o celkové ploše 208 m2 v obci Chotěšov.

Naprosto fenomenální nízkoenergetický dům bez jakýchkoliv kompromisu je postaven na rozlehlém 1566 m2 velkém pozemku. V domě se nachází velmi prostorný obývací pokoj o celkové ploše 68 m2 s nádherným výhledem do okolí, před obývacím pokojem je rozlehlá terasa. Cela jižní strana obývacího pokoje je postavena z HS portálu (trojsklo s tloušťkou každého skla 6 mm), díky nimž lze, po jejich odsunutí, spojit obývací pokoj s terasou do jednoho obrovského slunného prostoru o ploše 127 m2, a vytvořit tím to pravé kouzlo luxusního rodinného domu, kdy vnitřní a venkovní prostor splynou v jedno. Dům je velmi slunný a prostorný, napomáhá tomu zejména výška stropů 2,9 metrů. Na terasu lze umístit posezení, grill, ohniště, bazén nebo i vše dohromady. Elektřina je již vyvedena na zahradu, v případě realizace bazénu není třeba nic bourat. Stěny jsou postaveny z keramické tvárnice heluz 30 a zatepleny polystyrenem. Cely dům je vybaven podlahovým topením napojeným na tepelné čerpadlo, které může, jak topit, tak i chladit. Dle návrhu architekta je dům koncipován do čtyř hlavních zón: První zóna je zónou každodenního trávení času, tato část domu zahrnuje slunný obývací pokoj a terasu. Druha zóna domu je místem klidu a odpočinku, v ni se nachází „master bedroom“ (největší ložnice v domě s vlastní šatnou a koupelnou s přímým přístupem na hlavní terasu), dále jsou zde další dvě ložnice, které rovněž mají svojí vlastní koupelnu přístupnou ze společné chodby. Třetí zóna domu slouží jako zóna praktického rázu, je zde pracovna, případně hostinský pokoj, samostatná koupelna pro hosty či návštěvu, technická místnost se vstupem na půdu a místo v chodbě pro dvě velké vestavěné skříně. Čtvrtá zóna domu zahrnuje prostornou půdu, která plní funkci úložného prostoru, ideální na uložení sezónních věci, kufrů a.t.d. Dům je postaven bez jakýchkoliv kompromisů, přijďte na prohlídku jsem si jist, že budete příjemně překvapeni. Prohlídky je možné realizovat kdykoliv, i o víkendu.

Parametry domu

Cena
Cena na vyžádání Spočítat hypotéku
Aktualizováno
20. 5. 2024
Adresa
Luční, Chotěšov
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
208 m2
Typ objektu
Přízemní
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
1566 m2
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 209 lidí

Prodejce

Mgr. Richard Tabach

Mgr. Richard Tabach

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Chotěšově (okr. Litoměřice)?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu