Prodej bytu 1+kk, Strakonice, Na Dubovci, 37 m2

Na Dubovci, Strakonice - Strakonice II

2 611 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 12 443 Kč /za měsíc

(Neplatíte provizi RK, prodej přímo od majitele)

Prémioví partneři v Strakonicích

Informace k bytu

Byt č. 3
Útulné 1+kk 37 m2 v přízemí nově zrekonstruovaného historického objektu Paláce Na Dubovci 6, v blízkosti centra, hned vedle areálu hradu a zámku. Byt je orientován na JV s výhledem na soutok řek Otavy a Voliňky. V bytě jsou krásná původní repasovaná okna. Parkování možné na dvoře objektu.

Výhodou je vestavba galerie, která užitný prostor bytu navyšuje o 13,5 m2 – galerie s výškou 140 cm a přístupné po pohodlných schůdcích je možno využít na spaní nebo jako úložný prostor. Byt je vybaven kuchyňskou linkou (bez spotřebičů).

Ohřev teplé vody a vytápění zajišťuje místní teplárna, což společně s částečným zateplením a repasovanými okny osazenými novými izolačními skly snižuje náklady na bydlení. Perfektní občanskou vybavenost širšího centra města podtrhuje i blízké obchodní centrum Maxim. Palác přímo navazuje na park a sportovní areál s tenisovými kurty.

Variabilita dostupných bytů (1+kk až 4+kk, od 25 do 100 m2, v 1. NP až 3. NP) uspokojí každého – byty s historickým balkonem nebo moderní lodžií, výhledem na areál hradu a zámku, honosné byty či menší, avšak velice příjemné garsonky, v patrech nebo v přízemí, s původními prvky nebo spíše v modernějším pojetí. Vždy však v kvalitním provedení.

U bytů před dokončením možnost úprav dle přání kupujícího. Zejména změny týkající se podlahy, výmalby, umístění zásuvek, kuchyně apod.

Bydlete v objektu spjatém s historií Strakonic ve standardu novostavby. V případě zájmu neváhejte odpovědět na tento inzerát.

Parametry bytu

Cena
2 611 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Neplatíte provizi RK, prodej přímo od majitele
Aktualizováno
28. 4. 2024
Adresa
Na Dubovci, Strakonice - Strakonice II
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
37 m2
Lokalita objektu
Centrum obce
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
37 m2
Třída energetické náročnosti
C - Úsporná

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

7S Business

Na Maninách 1590/29, Praha

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 65 lidí

Prodejce

Tomáš Křížek

Tomáš Křížek

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 1+kk v Strakonicích?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu