Prodej rodinného domu, Děpoltovice, 176 m2 (ID: 3376831)

Děpoltovice

8 127 844 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 38 735 Kč /za měsíc

(Dřevostavba společnosti VEXTA a.s.)

Prémioví partneři v Děpoltovicích

Informace k domu

Jako obchodní partner společnosti VEXTA a ve spolupráci se společností Marent reality nabízíme k výstavbě na klíč rodinný dvojdům na pozemku o velikosti 1.047m2 v obci Děpoltovice. Rodinný dvojdům představuje ideální bydlení pro vícegenerační rodinné bydlení, případně pro společné bydlení komunitních rodin. Nabízí se i možnost pronájmu jedné poloviny dvojdomu a z výnosu splácet část hypotečního úvěru.
Díky jednoduchému obdélníkovému půdorysu o rozměrech 11,5 x 9,,1m každé poloviny domu je dosaženo optimální podlahové plochy pro bydlení v moderním prostorném domě o velikosti 4+kk. Dům je již v základním provedení vybaven tepelným čerpadlem vzduch-vzduch a v kombinaci s bojlerem o objemu 270l, který využívá k ohřevu sluneční energii se jedná tak o velmi úsporné řešení pro vytápění domu. Výhodou systému je možnost chlazení obytných prostot v teplém letním počasí. Dům je dodáván kompletně připravený k nastěhování a to včetně podlahových krytin, dveří, sanitárního vybavení a je vymalován. Vaším úkolem je tak pouze vybrat jednotlivé dekory položek jako barvu podlah, dveří obkladů, dlažeb nebo fasády a střechy domu. Součástí dodávky není kuchyň a bytové vybavení.
Jedná se o výstavbu v rezidenční lokalitě s kompletní projektovou dokumentací a vydaným stavebním povolením pro výstavbu přízemního dvojdomku. Pozemek je zasíťován voda, kanalizace a elektřina. Cena samotného pozemku je 3.000.000,-Kč.
Parcela je umístěna v lokalitě, která byla projektována jako rezidenční bydlení, které zahrnuje 3 parcely na kterých jsou umístěny dva přízemní dvojdomky a jeden samostatný přízemní RD. Vjezd z hlavní silnice na parcely lze uzavřít branou a všechny parcely tak společně oddělit, čímž je docíleno uzavřené rezidenční lokality.
V současné době již probíhá výstavba samostatného RD na jedné z parcel a k prodeji zbývají 2 parcely. Na obou parcelách jsou vyprojektovány dva identické dvojdomky, na které je vydané stavební povolení. Druhá parcela má výměru 1233 m2 a je rovněž k prodeji. Možnost prodeje obou parcel najednou.

Jedná se o klidnou a příjemnou lokalitu s výbornou dopravní dostupností. Kladně dále hodnotíme vydaná stavební povolení a rezidenční charakter bydlení. Na pozemcích nevázne žádná zástava.

V případě zájmu neváhejte kontaktovat makléře zakázky, který Vám poskytne veškeré informace a zajistí prohlídku nemovitosti.
Neváhejte si s námi sjednat osobní schůzku, kde vám vše rádi vysvětlíme, nabídneme také pozemky, kde můžete svůj dům postavit a v neposlední řadě také vybereme nejvhodnější financování.

Parametry domu

Cena
8 127 844 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Dřevostavba společnosti VEXTA a.s.
Aktualizováno
5. 5. 2024
Adresa
Děpoltovice
ID
76
Stavba
Dřevěná
Stav objektu
Projekt
Plocha užitná
175 m2
Typ objektu
Přízemní
Podlahová plocha
176 m2
Plocha nemovitosti
1047 m2
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Zdeněk Malík

Hlavní třída 1000, Ostrov

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 50 lidí

Prodejce

Zdeněk Malík

Zdeněk Malík

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Děpoltovicích?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu