Prodej činžovního domu, Kladno, náměstí starosty Pavla, 402 m2 (ID: 3378048)

náměstí starosty Pavla, Kladno

16 500 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 78 634 Kč /za měsíc

(včetně DPH, včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu)

Prémioví partneři v Kladně

Úklidové služby

Informace k nemovitosti

Exkluzivní investiční příležitost prodeje nájemního domu s nově vzniklou kavárnou a třemi bytovými jednotkami v centru Kladna na nám. Starosty Pavla.

Vážení investoři a milovníci nemovitostí, rád Vám představuji jedinečnou investiční příležitost v podobě výjimečného objektu, který kombinuje bydlení a podnikání pod jednou střechou. Tato nemovitost nabízí nejen atraktivní bytové jednotky, ale i nově vzniklou kavárnu v přízemí. To ji činí ideální volbou pro ty, kteří hledají rozmanité možnosti využití a zajištění stabilního příjmu. V domě se nachází bytová jednotka 1+kk o velikosti 25 m2 ideální pro jednotlivce nebo jako investice do krátkodobého pronájmu. Bytová jednotka 2+kk o velikosti 89 m2 - prostorný a světlý byt, který poskytne pohodlí pro páry nebo malé rodiny. Bytová jednotka 3+kk o velikosti 99 m2. Největší bytová jednotka s dostatkem prostoru pro život rodiny nebo jako lukrativní pronájem. V přízemí domu se nachází nově vzniklá kavárna o velikosti 70 m2. Stylově zařízený prostor s potenciálem stát se oblíbeným místem setkávání v okolí. V přízemí na dvoře domu jsou dva menší sklady v o velikostech 20 m2 a 29 m2, které poskytují dostatek úložného prostoru. Dům je částečně podsklepený, sklep je o velikosti 34 m2.

Tato nemovitost se nachází v samém srdci Kladna na historickém náměstí pár kroků od radnice. V okolí domu se nachází obchody, restaurace a další služby. Poloha domu zajišťuje vysokou míru viditelnosti a přístupnosti, což je klíčové pro úspěšný podnikatelský záměr.

Celý objekt procházel průběžně renovacemi a jeho stav tak nevyžaduje žádné zásadní investice. Pořízení této nemovitosti představuje mimořádnou příležitost pro získání stabilního příjmu z pronájmů, obsazenost domu je dlouhodobě 100%.

Zajímavou možností je využití domu ke krátkodobým pronájmům. Tento segment v centru Kladna zcela chybí a provozovatelka kavárny je nakloněna spolupráci jak s případným ubytováním hostů, tak možnosti poskytnutí snídaní.

Pro více informací nebo domluvení prohlídky mě neváhejte kontaktovat. Těším se na Vaše nabídky a jsem připraven odpovědět na jakékoli dotazy.

Parametry nemovitosti

Cena
16 500 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně DPH, včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu
Aktualizováno
27. 4. 2024
Adresa
náměstí starosty Pavla, Kladno
ID
66290
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
402 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Centrum obce
Třída energetické náročnosti
E - Nehospodárná

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Reality Holeček

náměstí starosty Pavla 39, Kladno

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 11 lidí

Prodejce

Bc. Lukáš Holeček

Bc. Lukáš Holeček

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje činžovních domů v Kladně?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ nemovitosti? Podívejte se na jiné kategorie komerčních.


Vybrané články z našeho blogu