Pronájem bytu 2+1, Praha - Žižkov, Ambrožova, 68 m2

Ambrožova, Žižkov - Praha 3

22 800 Kč /za měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(vratná jistota, náklady na bydlení 4200 Kč, poplatek za podnájem)

Prémioví partneři v Praze 3

Stěhovací služby

Informace k bytu

K střednědobému podnájmu na sedm měsíců nabízíme krásný prvorepublikový byt s vysokými stropy o dispozici 2+1 v oblíbené lokalitě Praha 3 - Žižkov. Byt o celkové výměře 67 m2 se nachází ve druhém patře udržovaného cihlového domu s výtahem. K bytu patří i balkon orientovaný do zeleně v klidném vnitrobloku, sklep a komora.

Byt prošel rozsáhlou rekonstrukcí: nové podlahy, nové rozvody třífázové elektřiny pro indukční desku, nová SDK stěna s posuvnými dveřmi umožnila dva samostatné pokoje (ložnici a obývací pokoj), původní zachovalá špaletová okna po repasi.

Byt se nabízí plně vybavený nábytkem a zánovními spotřebiči. Kuchyně disponuje kuchyňskou linkou, velkou lednicí s mrazákem, myčkou, elektrickou troubou, varnou deskou, mikrovlnnou troubou a digestoří. Součástí ložnice je postel a noční stolek. V obývacím pokoji najdeme stůl se čtyřmi židlemi, knihovnu, dvě komody a rozkládací pohovku. V chodbě mezi pokoji je obrovská vestavěná skříň se spoustou úložného prostoru. V koupelně je vana, umyvadlo a pračka. Toaleta je umístěna samostatně. K domu patří pozemek ve vnitrobloku, kam mají přístup pouze obyvatelé domu a kde mají možnost uspořádat piknik, relaxovat v trávě nebo venčit psa. Topení a ohřev vody zajišťuje kombinovaný kotel, který umožňuje regulovat spotřebu podle potřeb podnájemníka, tzn. žádné společné vyúčtování tepla, ale platí se pouze to, co se na bytě skutečně protopí.

V okolí domu najdeme oblíbené parky Vítkov a Parukářka, plavecký bazén, kavárny, restaurace, supermarket Lidl, kino Aero, lékárnu atd. Čtyři minuty chůze od domu jsou vzdáleny tramvajové zastávky Ohrada a Biskupcova a všechny linky metra jsou dostupné do deseti minut jízdy veřejnou dopravou.

Domácí mazlíčci jsou v bytě povoleni.

Byt je volný k nastěhování od 1. 7. 2024 na dobu určitou do 31. 12. 2024.

Parametry bytu

Cena
22 800 Kč /za měsíc
Poznámka k ceně
vratná jistota, náklady na bydlení 4200 Kč, poplatek za podnájem
Aktualizováno
30. 4. 2024
Adresa
Ambrožova, Žižkov - Praha 3
ID
N4447
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
68 m2
Patro
2. z 6
Vybaveno
Ano
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Družstevní
Podlahová plocha
68 m2
Elektřina
230V
Plyn
Plynovod
Topení
Lokální plynové
Telekomunikace
Internet
Doprava
Vlak, Dálnice, Silnice, MHD, Autobus
Voda
Dálkový vodovod
Balkon
Sklep
Lodžie
Výtah

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Miloslava Kačerová

Miloslava Kačerová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu bytů 2+1 v Praze 3?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu