Prodej bytu 2+1, Herálec, 53 m2 (ID: 3395879)

Herálec

3 703 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 17 647 Kč /za měsíc

(včetně DPH, včetně provize, včetně právního servisu)

Prémioví partneři v Herálci

Informace k bytu

Láká Vás bydlení či investice do apartmánu v oblasti nazývané Zelené srdce České republiky?

Projekt Apartmány Žákova hora splní i ty nejnáročnější přání zájemců na komfortní život v klidném a krásném prostředí s dostupnými službami a blízkými turistickými cíli. Rezort je situován v obci Herálec a jedná se o kompletní rekonstrukci a 2 přístavby jednoho z nejvíce navštěvovaných hotelů v okolí Žďárských vrchů, hotelu Žákova hora. Nově zde vznikne areál s 28 bytovými jednotkami, parkovacími stáními, garážemi, parkem s dětským hřištěm.

Nabízíme ke koupi jeden z posledních bytů, jednotku č. 302 o velikosti 52,5 m2 a dispozici 2+1. K bytu náleží sklepní kóje o vel. 1,56 m2 a také kryté parkovací stání přímo na pozemku.

Součástí bytového komplexu bude restaurace, která se bude nacházet v prvním patře budovy. Rezidenti komplexu budou mít ve výhradním užívání wellness a fitness zónu, jejíž součástí je parní sauna, infrasauna, vířivka pro 7 osob, masérský salón a rozsáhlá posilovna. V případě zájmu budou obyvatelům bytového komplexu nadále poskytovány některé “hotelové” služby. Ať už budete v komplexu bydlet nebo zde trávit volné chvíle, jistě zde naleznete klid, pohodlí a krásnou přírodu v jakoukoliv část roku.

Okolí rezortu je plné kvalitních cyklostezek nebo v zimním období udržovaných lyžařských sjezdovek a běžkařských tratí. V nedalekém městě Nové městě Na Moravě se každoročně koná světový pohár v Biatlonu, přičemž návštěvníci nebo pracovníci každoročně plnili ubytovací kapacity hotelu Žákova hora. V obci najdete základní občanskou vybavenost - poštu, mateřskou a základní školu, obchody s potravinami nebo restaurace. Kromě všudypřítomné přírody je obec plná udržovaných dětských hřišť a sportovišť.

Finální termín dokončení s dostatečnou rezervou je konec roku 2024. V případě zájmu se na nás neváhejte obrátit.

Parametry bytu

Cena
3 703 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně DPH, včetně provize, včetně právního servisu
Aktualizováno
28. 4. 2024
Adresa
Herálec
ID
00183-7
Stavba
Cihlová
Plocha užitná
53 m2
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 20 lidí

Prodejce

Jan Helcel

Jan Helcel

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 2+1 v Herálci (okr. Žďár nad Sázavou)?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu