Prodej rodinného domu, Zlín, Ocúnová, 217 m2 (ID: 3396867)

Ocúnová, Zlín

22 400 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 106 752 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Zlíně

Informace k domu

Energeticky velmi úsporná cihlová novostavba s variabilním dispozičním řešením, kvalitními materiály a slunnou, pečlivě udržovanou zahradou s bazénem se slanou vodou stojí ve vilové čtvrti Zlínské Paseky.

V přízemí se nachází garáže pro 3 vozy, technická místnost pro bazénovou technologii, vstupní chodba do domu s vestavěnými skříněmi (bezpečnostní dveře), kotelna (kondenzační plynový kotel Wiessmann), prádelna (pračka, sušička), koupelna (sprchový kout, toaleta, umyvadlo, elektr. otopný žebřík), pokoj pro hosty, šatna. V 1. patře se nachází obývací pokoj s kuchyňským koutem (kuchyňská linka Lošák s vestavěnými spotřebiči), ložnice, 2x dětský pokoj, koupelna rodičů (sprchový kout, dvojumyvadlo, toaleta, elektr. otopný žebřík), koupelna dětí (vana, umyvadlo, toaleta, elektr. otopný žebřík).

Dům s množstvím úložných prostor byl vybudován za použití kvalitních materiálů a je vybaven špičkovými spotřebiči. Podlahovou krytinu tvoří vinyl a dlažba, v technických místnostech a garážích epoxidové podlahy. Kompletně všechny okna jsou osazeny elektrickými hliníkovými žaluziemi (motor Sonfy). Okrasná zahrada (protierozní výsadba). Venkovní bazén se slanou vodou, bazénová technologie solinátor (bezúdržbová), hliníková konstrukce krytí bazénu. 2x garážová vrata Hörmann + vjezdová brána Hörmann. Parkování na pozemku.

Vilová čtvrť se rozkládá v části Zlínské Paseky. V krátké dojezdové vzdálenosti mateřská a základní škola a další služby, do centra města 5 minut autem, v dosahu zastávka MHD.

Celková výměra ploch rodinného domu 217 m2, zastavěná plocha 154 m2, pozemek 1033 m2.

Parametry domu

Cena
22 400 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
27. 4. 2024
Adresa
Ocúnová, Zlín
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
217 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
1033 m2
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná
Garáž

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 16 lidí

Prodejce

Petr Fibichr

Petr Fibichr

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Zlíně?

Top nabídky

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu