Prodej chaty, Brno, 38 m2 (ID: 3398055)

Brno

850 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 4 051 Kč /za měsíc

(Cena včetně všech poplatků.)

Prémioví partneři v Brně

Informace k domu

Nabízíme prodej chaty 24,75 m2, + cihlový zahradní domek o výměře 13,2 m2.Oba objekty na parcelách o výměře 266 m2.

Dřevěná chata je umístěna na betonové základové desce a zastavěná plocha je 26 m2. Chatu tvoří vodorovné a svislé nosné trámy o šířce 120x120mm. Ty jsou z venkovní strany obity prkny. Střecha je z trámů a fošen, opět obity prkny. Schází plechová střešní krytina. Nemovitost má číslo evidenční a skládá se z velkého hlavního prostoru, dále místnosti na suché WC, menší dílny a venkovní terasy. Vše o celkové výměře 24,75 m2. Chata je dále vybavena menším, cihlovým sklepem. Elektřina aktuálně odpojena. Řádová voda je přivedena na pozemek. 

Cihlový zahradní domek není zapsán v katastru nemovitostí a částí stojí na parcele druhého vlastníka, viz. níže popsáno. Má základové pasy, postaven je z pálených cihel. Střechu tvoří menší trámy, prkna a plechová krytina. Ve střeše je fixní okno z plexiskla. Do zahradního domku vedou dva vstupy. Na podlaze venkovní dlažba.

Nabízené nemovitosti se nacházejí v milé zahrádkářské kolonii na okraji Brna. Konkrétně na jihu, v části Horní Heršpice. Velmi dobrou dostupnost zajišťuje nezpevněná příjezdová cesta. Parkovat lze 20m od parcely. K prodávaným parcelám o výměře 266 m2 lze pronajmout či po domluvě odkoupit parcelu od druhého vlastníka o výměře dalších 100 m2. Poslední desítky let je tato parcela bezplatně užívana vlastníky chaty.

Parametry domu

Cena
850 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Cena včetně všech poplatků.
Aktualizováno
27. 4. 2024
Adresa
Brno
ID
153/2372
Stav objektu
Před rekonstrukcí
Plocha užitná
38 m2
Typ objektu
Přízemní
Lokalita objektu
Okraj obce
Podlahová plocha
38 m2
Plocha nemovitosti
266 m2

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 10 lidí

Prodejce

Klimek Ladislav

Klimek Ladislav

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje chat v Brně?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu