Prodej rodinného domu, Kralupy nad Vltavou, V Růžovém údolí, 128 m2 (ID: 3398382)

V Růžovém údolí, Kralupy nad Vltavou

7 550 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 35 981 Kč /za měsíc

(cena včetně právního servisu, notářské úschovy kupní ceny a provize)

Prémioví partneři v Kralupech nad Vltavou

Úklidové služby

Informace k domu

Prodej rodinného domu 5+1 v Kralupech nad Vltavou - Mikovice, okr. Mělník
Dům stojí na vlastním oploceném pozemku 394 m2 v ulici V Růžovém údolí.
Pozemek je terasovitý a pěkně upravený, před domem je malá předzahrádka. Možnost parkování v dolní části pozemku, v horní částí pozemku je kolna 6m2, kryté posezení, bazén a záhony.
Dispozice domu je 5+1, dům je cihlový, přístavba Ytong, dům není podsklepen. Dům je částečně po rekonstrukci, podkroví bylo kompletně rekonstruováno v roce 2018, zateplení domu v roce 2019, v přízemí vata 10 cm, v podkroví polystyren 10 cm.
V přízemí domu je předsíň s chodbou 8m2, komora 1,5m2 – zde je kombinovaný plynový kotel, obývací pokoj 18,8m2, kuchyň 10m2, pokoj 18,6 (nyní využíván jako sklad), koupelna s vanou a toaletou 8,2m2. Z obývacího pokoje vede dřevěné schodiště do podkroví, kde se nezachází chodba 10,8m2, koupelna se sprchovým koutem a WC 3,4m2, tři pokoje - 11,1m2, 14,6m2, 17m2.
Kuchyň je vybavená kuchyňskou linkou včetně elektrického sporáku, myčkou.
Voda je z městského vodovodu, je zde i studna s užitkovou vodou, objekt je připojen na městskou kanalizaci, vytápění je ústřední plynové, ohřev vody kombinovaným plynovým kotlem.
Střecha z pálených tašek, okna jsou situována na JV, jsou plastová, v podkroví jsou dřevěná střešní okna Velux. V celém domě je plovoucí podlaha, dlažba je na sociálním zařízení a v předsíni, v dolním pokoji je koberec. Rozvody vody v plastu, elektřina v mědi.
PENB se zajišťuje, proto je uvedená energetická třída G.
Kralupy nad Vltavou jsou město ležící po obou stranách řeky Vltavy 25 km severně od Prahy, v okrese Mělník ve Středočeském kraji, je zde kompletní občanská vybavenost. Dobré spojení na Prahu vlakem i autobusem nebo po D8 exit 9.
Zajímavá nabídka! Doporučujeme!

Parametry domu

Cena
7 550 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
cena včetně právního servisu, notářské úschovy kupní ceny a provize
Aktualizováno
27. 4. 2024
Adresa
V Růžovém údolí, Kralupy nad Vltavou
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
128 m2
Typ objektu
Patrový
Plocha nemovitosti
394 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 169 lidí

Prodejce

Alena Vacková

Alena Vacková

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Kralupech nad Vltavou?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu