Prodej obchodního prostoru, Přerov, Čechova, 1471 m2 (ID: 3399410)

Čechova, Přerov - Přerov I-Město

Cena na vyžádání Získejte výhodnou HYPOTÉKU
Prémioví partneři v Přerově

Informace k nemovitosti

Realitní kancelář Chytil & Kuča reality vám v zastoupení majitele nabízí k prodeji komerční objekt na jednom z nejlukrativnějších obchodních míst a to na ulici Čechova v Přerově. Objekt přímo sousedí s nákupním centrem Galerie Přerov. Jedná se o cihlovou, dvoupatrovou stavbu, která byla zkolaudována roku 2000 a je vedena jako stavba občanského vybavení.

1. NP k dnešnímu dni tvoří 13 obchodních prostor přístupných z uliční části a strojovnou pro výtah a sociálním zařízením přístupným ze zadní části budovy. Každý obchodní prostor má svůj přímý vstup z ulice vč. výloh ( plastové dvojsklo ) a většina provozoven i své vlastní sociální zařízení. Dispozice prodejen byly vždy upravovány dle přání a potřeb nájemce. Toho času je nájemníky obsazeno 11 obchodních jednotek.

2. NP budovy je taktéž tvořeno obchodními prostorami přístupnými z galerie a každý prostor opět disponuje výlohou vč. přímého vstupu ( plastové dvojsklo ). V tomto patře taktéž nalezneme sociální zařízení, kotelnu objektu a výtah. Prostory jsou ze 65 % obsazeny nájemci.

Budova byla dokončena roku 2000 a vznikla jako přístavba druhého dvoupodlažního traktu s propojením zastřešenou dvoupodlažní pasáží. ( První trakt - žlutá fasáda - není součástí prodeje ). Vytápění je kombinovanými plynovými kotli. Objekt je napojen na kanalizační a vodní řad. K dispozici je osobní výtah ( 8 osob ) pro pohyb osob se ztíženým pohybem a pro přepravu zboží do 2. NP. Před třemi lety byla zhotovena nová fasáda. Objekt není podsklepen. Užitná plocha objektu činí 1471 m2, zastavěná plocha objektu 801 m2 a součástí prodeje jsou i přilehlé pozemky v celkové výměře 715 m2.

Jedná se o ojedinělou investiční příležitost, v obchodně nejvíce vyhledávané lokalitě, v centru města Přerova. Nemovitost generuje stálý, měsíční příjem.
V případě financování nemovitosti v rámci hypotečního úvěru preferujeme financování tohoto úvěru přes našeho hypotečního partnera SMS finance.
Pro více informací, cenu a pro případnou prohlídku nemovitosti neváhejte kontaktovat makléře.

Parametry nemovitosti

Cena
Cena na vyžádání Spočítat hypotéku
Aktualizováno
27. 4. 2024
Adresa
Čechova, Přerov - Přerov I-Město
ID
0237
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
1471 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Centrum obce
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Daniela Slavíková DiS.

Daniela Slavíková DiS.

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje obchodních prostor v Přerově?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ nemovitosti? Podívejte se na jiné kategorie komerčních.


Vybrané články z našeho blogu